A 5th Harmony is együtt dolgozna a LM-szel!

Körülbelül egy hónapja került fel egy interjú, amiben a lányok arról meséltek, hogy nagy örömmel működnének együtt az amerikai lánybandával, a Fifth Harmony-val. Eddig a lányok közül senki sem nyilatkozott ezügyben, de A Sugarscape beszélt a 5th Harmony-ból ismert Dinah-val és Ally-vel, akiket a Little Harmony avagy Fifth Mix együttműködésről faggatták.

,,Imádjuk a Little Mix-et. Örülnénk ha együtt dolgoznánk velük. Esetleg a városban tartózkodnak?” – nyilatkozta Dinah

,,A Little Mix elképesztő. Együtt kéne működnünk, imádnám!” – tette hozzá Ally.

Emellett arról is beszéltek, hogy mennyire idegesítő szerintük, amikor a lánybandákat egymáshoz hasonlítják ebben az iparágban vagy egyik rajongói tábor utálja a másikat.

,,Mindig látjuk a közösségi médiákon. Ez valós dolog, a lányok erre várnak, amikor a lányok lányok ellen harcolnak. Bosszantó, hogy az emberek erre vágynak és szeretik ezt látni. Szeretik, amikor a lányok egymással küzdenek. Mi más üzenetet próbálunk közvetíteni. Le tudjuk küzdeni ezt az elképzelést, hogy a lányok egymás ellen vannak, és itt az ideje egy nagyobb feminista megmozdulásnak és jó lenne, ha ebben mindenki benne lenne. A nők együtt erősek és próbáljuk továbbra is ezt az üzenetet közvetíteni.”