5 izgalmas dolog a GD-ről!

Már csak alig egy nap van hátra és a LM legújabb dala, a ‘Shout Out To My Ex’ debütálni fog, addig elhoztam nektek egy rövid interjút, ami a Digital Spy-jal készült.
1. A ‘Shout Out To My Ex’ c. dalban megmutatják a lányok a csintalan oldalukat

,,Ez szó szerint olyan dal, amivel nem találkoztok a rádióban és ez nagyon izgalmas. Én úgy érzem, minden dal ugyanolyan. A miénk nagyon különböző. Nagyon őszinte, pimasz, és egy sokkal csintalanabb oldalunkat mutatjuk, ami nekem nagyon tetszik. Olyan értelemben csintalan, hogy igazából le sem tojjuk a helyzetet és éppen itt az ideje, hogy az emberek megtudják az igazságot. Nagyon kedveljük a dalt, mert a dallal sok ember tud azonosulni. Mindenkinek összetörték már a szívét és volt pár rossz élménye, és amikor meghalljátok ezt a dalt, nem lesztek szomorúak, hanem sokkal jobban érzitek magatokat. Az az érzésetek lesz, hogy úr isten, nekem sokkal jobb enélkül az ember nélkül. Minden embernek erre van szüksége, ha szakítás történt az életében. Nem sok hasonló témájú dal van.” – mondta Jesy az új dalról

2. De ne következtessetek semmire a címből, mert nem biztos azt kapjátok

,,Szerintem teljesen másról szól a dal, mint a címe. Azért szeretjük annyira a ‘Shout Out To My Ex’-t, mert ez egy kijelentés. Egy Little Mix albumnál pedig ez sokoldalú is lehet. A ‘Get Weird’ album után tudtuk, hogy melyik irányt folytassuk és ez nagyon természetesen úton történt. Írtunk pár dalt, voltak olyan dalok, amiket nekünk írtak és nagyon jól összepasszoltak. Úgy éreztük nincs miért várnunk, ezt meg kell mutatnunk. – mondta Leigh-Anne

3. A Little Mix album nem csak tinédzserlányoknak való

,,Mindenki meg akarja tartani a saját sikerét vagy még jobb lenni. A Get Weird album óriási volt, de úgy gondolom nagyon magabiztosak vagyunk ezzel az albummal. Úgy hiszem, sokkal több ember tud azonosulni az albummal, mint az előző album során – legyen az lány, vagy fiú. Próbálunk még több közönséget megcélozni.” – mesélte Jade

,,Sokkal érettebb az album. Több rajta a táncolós dal, olyanok amiket még bulikban is játszhatnak, ami nekünk nagyon klassz. Ez egy teljesen új időszak a Little Mix-nek.” – tette hozzá Jesy

4. Készülj arra, hogy pocsék dalok helyett ütősek lesznek

Amíg Jade megígéri nekünk, hogy ütős dalok és brilliáns pop dalok lesznek az új albumon, Leigh még ezen is továbbmegy, ugyanis van kifejezetten egy dal, amire nagyon büszke.

,,Van egy dal, amiben szerintem a hangunk, egyszerűen őrületes! Az egyetlen út csak felfele van, sosem vagyunk mélyponton. Úgy érzem sokat fejlődtünk, de még mindig többre törekedünk. Remélhetőleg ennél az albumnál is elérünk oda, hogy BAMM! és egyszerűen csak felrobban. Ez minden, amit akartunk az életünkben.”

5. De kikkel is dolgoztak együtt?

A lányok közreműködtek régi kedvencekkel is, de ezen kívül világsztárokkal is együtt dolgoztak az új album során, erről pedig Perrie beszélt bővebben.

,,Iain James is dolgozott az albumon, akivel még a ‘Wings’ és a ‘DNA’ dalt is összehoztuk. MNEK is egy dalon fantasztikus munkát végzett, de írt dalt az albumra Charlie Puth is és Meghan Trainor is, ami egyszerűen gyönyörű!”

,,Remélhetőleg még további fantasztikus közreműködések lesznek. De sajnos nem mondhatjuk meg kikkel.” – mesélte Leigh-Anne.