TV Groove stúdiójában

Sziasztok!

A Little Mix jelenleg Japánban, azon belül is Tokióban tartózkodik, a hétvégén fellépnek a PopSpring-en, de lentebb katie bővebben írt erről. Tegnap érkeztek, az a napjuk városnézéssel telt, azonban ma már reggel óta folyamatosan készültek az interjúkra. A TV Groove ismét “lecsapott” rájuk, és náluk vendégeskedtek a délelőtt folyamán. Az általuk készített interjú még nem került fel, de a saját Instagramjukra két rövid felvételt is posztoltak Story-n keresztül (LINK & LINK). Ezen kívül ellepték a netet a stúdióban készült képek is.

DY9nTtyVwAAk5Zm.jpg DY9nUWyUMAAOwAs.jpg DY9oPB3U0AE3SPI.jpg DY97I54W0AAc-ts.jpg

Egy két darabos fotósorozat is készült a csapatról, ezeket is a TV Groove stábja lőtte. A lányok gyönyörűek rajtuk.

DY9oOXZU8AAEGdO.jpg DY95s1CW0AE3TNp.jpg https://littlemix.hu/wp-content/uploads/2017/11/galle.png https://littlemix.hu/wp-content/uploads/2017/11/galle.png

Már napok óta lázban égtek a rajongók, hiszen a mai napra egy élő bejelentkezést is hirdettek a Little Mix-el. Pár szerencsés ottani Mixer a helyszínen lehetett, nekünk azonban maradt az online közvetítés. Sajnos nem sikerült felvennem, de pár részletét belinkeltem, illetve lent van egy terjedelmesebb videó (LINK & LINK & LINK)

Megjelenések > 2018 > Március 23. – TV Groove interjú, Japán
Fotósorozatok > 2018 > TV Groove