Steve Aoki : A Little Mix nagyszerű!

Steve Aoki igencsak nagy név manapság a DJ-k között. De hogy mi köze a Little Mix-hez? Már a tavalyi évben jelezte, hogy szeretne egy közös dalt a lányokkal, amiből egyelőre semmi nem lett. A héten viszont úgy döntött, kezébe veszi az irányítást, és Twitteren megosztott egy célratörő üzenetet a csapatnak.

Little Mix igazán szükségem van arra, hogy együtt dolgozzunk. Keressetek meg DM-ben (direct message – közvetlen üzenet).

A dj-nek feltűnt, hogy a Little Mix életében igencsak meghatározó a közreműködések szerepe, utalva itt a Glory Days megjelenő kislemezeire akár. Steve munkásságára is jellemző, hogy mindig valakivel közösen dolgozik, mint pl.: Louis Tomlinson vagy Lauren Jauregui. 

Jobban szeretek olyan művészekkel együtt dolgozni, akik nem élnek az EDM világában, mert ezzel valami újat teszünk. Ez egy kihívás magammal szemben, hogy mit tudok kihozni magamból és új szkripteket találok ki.
A Little Mix nagyszerű, ők olyanok, akikkel nagyon szeretni fogom a közös munkát. Hihetetlen énekesek, és az összes dalukat szeretem, ismerem a szavaikat. Megmutatták a bennük rejlő sokféleséget Stormzy-val, és az a szám csodálatos, 100%-ban őket szeretném egy közös dalban.

Steve reménykedik, hogy üzenete és a véleménye is eljut a lányokhoz, ki tudja, lehet az 5. albumra felkerül egy közös dal.