Perrie válthatja Nicole Scherzinger-t?

A Little Mix sztárja Perrie Edwards helyettesítheti Nicole Scherzinger-t az X-Faktorban. A tehetségkutató visszatérése előtt, mindennapos spekuláció hogy ki fog helyetfoglalni a jelentős ítélőbizottságban. A jelentések szerint Sharon Osbourne és Louis Walsh visszatér, mint mentor és a főmentor Simon Cowell is, de az állítások szerint Nicole nem.

Ennek eredményeként Perrie, aki 2011-ben a showban szerzett hírnevet, lenne a legtökéletesebb, aki megosztaná a tanácsait, tapasztalatait az új versenyzőkkel. Boyle Sports szerint a Little Mix énekesnőjének esélye a csatlakozásra 14/1. Bízva abban, hogy most jött el Perrie ideje, hogy szerepet játszhasson az X-Faktorban, a Metro-nak beszámolt a kiadó szóvívője:

A pletykák hogy a Little Mix szünetet fog tartani az albumuk megjelenése után azért vannak, mert lehet, hogy az egyik hölgy részese lesz az X-faktor mentorainak.

Azonban nem csak Perrie Edwards az, aki csatlakozhatna a mentorok közé, hanem Rita Ora és Mel B is az esélyesek között lehet. Még egy kis idő, amíg megjelenik a hivatalos mentor lista.

A cikket Hanna fordította!