Ott hagyták Simon kiadóját!

A lányok ott hagyták egykori mentoruk és főnökük kiadóját, a Syco-t pár nappal az új albumuk megjelenése előtt.  A lányok az elmúlt 12 hónapban egyre bizonytalanabbá váltak a kiadójukkal kapcsolatban, az új album létrehozása közben.

A lányok közvetlenül Simon-t keresték meg e-mailben és elmondták a fenntartásaikat a kiadóval kapcsolatban. Ezután egy kisebb botrány alakult ki a csoport menedzsmentjének cégénél, a Modest and Cowell-nél, akik úgy döntöttek elvágnak minden szálat a Little Mix-szel és a tavalyi X Factor győztessel, a Rak-Su-val.

A két banda az RCA kiadóhoz ment, ami a Sony group tagja. Cowell szóvivője a következőt mondta:

,,A Syco Music többé nem dolgozik a Modest Management-tel és egyik előadóval sem, akik hozzá szerződtek. Természetesen azt szeretnénk, ha a korábbi művészeink nagy sikernek örvendenének továbbra is. Ennek következtében az LM5 , a Little Mix új lemeze a Syco Music által lett kiadva, de át lett adva a jog az RCA-nak Simon külön kérésére.”

Több egyéb infó is kiderült, hogy mik meg nem valósulak a Syco Music által, amik elég felháborítóak, de várom a ti véleményeteket is!

  • A DNA-t eredetileg ki kellett volna adni rádió kislemezként Amerikában, és egy mini amerikai Little Mix turné is megvalósult volna. De a Syco siettette a ‘Salute’ kiadását, így ez sosem valósult meg. Ez kisebb balhét okozott a Syco és egy amerikai kiadó között. Ugyanis az ő tervük az volt, hogy népszerűsítsék a DNA-t, majd ezután kiadni a ‘Salute’ lemezt a Demi-vel folytatott turné alatt. A tervet törölték, mivel nem teljesítették a teljes részüket.
  • A Get Weird albumot eredetileg nem is adták volna ki, de a kiadó nagy bajban volt, miután a One Direction ott hagyta őket, így ez volt a legjobb pénzkeresési megoldás.