Elhunyt Jade nagymamája

Minden rajongót meglepett Jade sírása az Apple Music fellépésen. Történt ugyanis, hogy rögtön a rendezvény elején, az “Only You” romantikus sorait énekelve könnyekben tört ki, és képtelen volt folytatni azt a részt. Sokan feltételezték, hogy Jed-el szakítottak és ezért nem bírta elénekelni az érzelmes dalt. Ezt akkor nem erősítette meg egyik fél sem. A lányok is kiemelten figyelték társukat, rajta tartották a szemüket, ami kifejezetten okot adott az aggodalomra.

A szakítás hírét napokkal később megcáfolták azonban Instagram-on, ugyanis egymás képei alá írtak, Story-n keresztül jelezték, hogy mennyire hiányzik nekik a másik. Ezután nem sokkal derült ki, hogy Jade-nek családi gondja akadt, amit akkor még nem sejtettünk. Vasárnap hivatalosak voltak a Hits Radio Live-ra, amit kihagyott, ugyanis szörnyű hírt kapott a fellépés előtt: elhunyt apai nagymamája. Azonnal South Shields-be is utazott, hogy szerettei mellett lehessen.

Jade azóta nem is posztolt a közösségi médiás felületeire, magában, csendben gyászol. Ma azonban csatlakozott a többiekhez, hogy promótálják az új albumukat, azaz picivel jobban van már. A legjobbakat kívánjuk neki!