Rövid hírek

Így korán reggel pár apró hírrel érkeztem, amiket úgy gondoltam, hogy célszerűbb egy bejegyzésben összefoglalni, mintsem külön-külön. Az első a Comic Relief-el kapcsolatos. Gondolom sokatoknak feltűnt, hogy csak Jade és Leigh-Anne megy a Kilimandzsáróra, és a többiek nem. Nos valaki erre rákérdezett (szerintem rajongók Hollandiában), és kiderült, hogy Perrie füle nem bírja az ekkora magasságot, Jesy-nek pedig a térde nem bírná a megterhelést. Ezért ők ketten kihagyják inkább ezt a 8 napos kihívást. Természetesen szurkolnak a csapattársaiknak, akik hamarosan indulnak is Afrikába!

Hollandiában tartózkodásuk idején Jesy élőben jelentkezett be Instagramon a hotelszobájából. Vele volt Perrie is, akivel végig jót szórakoztak, és még Alex-et is láthattuk (FaceTime-on keresztül). Azonban érdekes dolgokat osztottak meg: heteken belül elkezdődnek az #LM6 munkálatai, valószínűleg ez inkább áprilisra tolódik a Comic Relief és a fellépések miatt. A másik, hogy szívesen dolgoznának együtt a BTS-el, a fiúk igazán nagy népszerűségnek örvendenek mostanában. Az biztos, hogy ezzel a pár mondattal felcsigázták a Mixereket, akik már most nagyon izgatottak az új anyag miatt.


A végére tartogattam az egyik legjobb hírt: a Black Magic videója elérte az 500 milliós megtekintést a YouTube-on! Hiába lesz lassan 4 éves a klip, a nézettsége napról-napra folyamatosan nő. Nagyon remélem, hogy egyszer átlépi az 1 milliárdot is!