Jesy plasztikáztatott

Jesy az elmúlt 2 évben hihetetlen átalakuláson ment keresztül. Lefogyott és végül magabiztos lesz, sok évnyi bizonytalanság után. És nemcsak az alakja az, ami átalakult – hanem az arca is. Ugyanis feltöltette az ajkait, vékonyabb és markánsabb lett a az állvonala és az arccsontja is.

Már lehetett gyanakodni arra, hogy a 27 éves énekesnő nem természetes úton, sminkekkel érte el az eredményt. Kiderült, hogy a híres Esho Klinikát rendszeresen látogatja.

A MYA Cosmetic Surgery szóvívője elárulta, hogy a szakemberek milyen munkálatokat is végezhettek el Jesy-n.

,,Jesy-nek a régebbi fotókhoz képest feltűnően nagy ajkai lettek. Főleg, amikor az ajkai “nyugalmi állapotban vannak”. A sebész biztosra ment azzal, hogy természetes hatásúak legyenek és arányosak a páciens arcvonásaival. Ez csak akkor biztosítható, ha fokozatosan lesz feltöltetve, nem egyszerre. Egy átlagos ajakfeltöltés ára változó lehet Angliában, függ az anyag mennyiségétől, minőségétől. De olyan 200-1000 font körüli árra lehet számítani. Valamint úgy vélem, hogy az arcán is lettek végezve alakítások. A töltés volument adhat az arc területének, így ezt azzal érhetik el, ha az arccsont területén feltöltik, ezzel markánsabb vonalat eredményezve. Ez a kezelés pedig 200-500 font körül lehet. A súlycsökkentés is okozhatja az arcvonal változását, ám a töltőanyagok segítenek a markánsabb arccsontok kiemelésében.”