Jade-t kitüntették!

Jade-t április 21-én hatalmas öröm érte, ugyanis a szülővárosában, Dél-Shieldsben lévő színházban a közösségért tett Tiszteletbeli Kitüntetésben részesült, ugyanis még az X Factor-ban elnyert nagy siker előtt rengeteget tett a közösségért és a színpadon is állt számtalanszor.

A Húsvét ünnepeki hétvégekor visszatért szülővárosába, hogy tiszteletbeli tagjává váljon a ‘The Customs House Academy-nek. Jade-nek az Akadémia ügyvezető igazgatója, Ray Spencer adta át a kitüntetést, a vendégek között ott volt Joe McElderry aki már tiszteletbeli tag és korábbi X Factor győztes. Jade és Joe már tinédzserkoruk óta barátok, akkortájt együtt is énekeltek. Készített is velük a BBC Look North-ból résztvevő Jeff Brown egy interjút.

,,Annyira, de annyira boldog vagyok, hogy ebben a kitüntetésben részesültem! Büszke vagyok, hogy Dél-Shields-ből származom és arra, hogy ennyit tanulhattam a fellépésről a helyi színházban. Attól kezdve, hogy ott énekeltem, és egészen a hírnévig, a ‘The Customs House’ mindig nagyon különleges helyet foglal el a szívemben. Fontos, hogy támogassuk a fantasztikus helyi színházakat, akik annyi  fiatal művészetet kedvelő tehetségnek adnak lehetőséget. A ‘The Customs House’ rengeteget segített nekem és mindig támogatni fogom őket, megnézem a műsorokat, ha otthon tartózkodom és büszkén viselem a Tiszteletbeli Kitüntetést.

A ceremónia alatt Jade egy kifejezetten neki tervezett és készített műalkotást is kapott, amit egy helyi művész és tiszteletbeli tag, Bob Olley készített. Jade tehetségét már hamar észrevették az előadóművészeti körben Dél-Shieldsben és több csoport tagja is volt, köztük a Dél-Shields-i Zenei Társaságnak, a Színpadi Előadóművészek Iskolájának és a John Christopher Színházi Társulatnak is.

Az eseményről 5 fotó is előkerült, nézzétek meg!

005~26.jpg 003~31.jpg 002~34.jpg 001~42.jpg