Igaz vagy Hamis? Jesy és Jade válaszolnak

Jesy és Jade még Ausztráliában való tartózkodásuk ideje alatt jártak a The Edge NZ-nél, ahol “Igaz vagy Hamis” játékot játszottak. Pár rajongói feltételezésről kellett megmondaniuk, ami róluk szólt, hogy van valós alapja vagy nincs. Most részletekben összeszedtem nektek, nagyon jó és érdekes dolgokat árultak el. Az egész remek hangulatban telt el, nagyon jópofák voltak a lányok.

Közös dal Ariana Grande-val: bár nagyon szeretnék, és örülnének is neki, de ez HAMIS.

Részegek voltak az LM5 írása alatt: ez IGAZ, félig-meddig, mert igazából csak iszogattak olykor-olykor, de valóban előfordult, hogy kicsit berúgtak.

Jade elfelejtette az ujj-péniszét Instagramon: az egyik képnél, ami a Bounce Back vertikális videójának forgatásán készült, Jade jobb kezének egyik ujja oldalról olyan, mintha pénisze lenne. Ezen jót röhögtek, és Jade is elismerte, hogy utólag látta a képen, de akkor már feltöltötte (LINK). Ez szintén IGAZ.

Jesy és Perrie együtt voltak részegen: Ez HAMIS, Jesy elismerte, hogy csak egyszer csókolóztak. Többet nem árult el róla, mert Perrie nem akarja megosztani a teljes sztorit. Jade szerint ez minden barátságban előfordul.