További videók

Sziasztok mixerek!

A mai napra további újabb interjúkat, videókat hoztam nektek, amik nemrégiben kerültek fel a Youtube-ra. Először is végre már a lányok hivatalos csatornáján is elérhető és nézhető a Bounce Back (Vertikális Video) , ebből pedig felkerültek a galériába is a kivágott fotók, szám szerint 608.

vlcsnap-00009~5.png vlcsnap-00252~5.png vlcsnap-00394~2.png vlcsnap-00557~1.png

A ‘Popbuzz’ készített velük egy vicces kvízvideót, ahol a lányoknak ‘Little Mix’-szel kapcsolódó kérdéseket tettek fel, ezzel tesztelve a memóriájukat.  Például arra is választ adnak, hányszor hangzik el a ‘Touch’ szó a ‘Touch’ c. dalukban, vagy hogy hol forgatták a ‘Woman Like Me’-t, vagy éppen mi volt a bárnak a neve, ami szerepelt a ‘No More Sad Songs’ klipjükben.

Egy másik viccesebb hangvételű videóban szintén a tudásukat tesztelték. Már korábban posztoltuk az egyik részét, ahol Jade és Perrie alkotnak egy csapatot és időn belül kell válaszolniuk adott kérdésre, most viszont Jesy és Leigh tesztelték tudásukat és gyorsaságukat. Szintén nagyon jópofa lett, ne hagyjátok ki!

Az utolsó interjúban pedig dalokról van szó. Például hogy amikor szexinek érzik magukat, vagy másnaposnak mit hallgatnak. Többek között ajánlják Billie Eilish-t, Christina Aguilera-t vagy Beyonce-t is.