Részemről ennyi a LM.HU…

Sziasztok!

Ez egy nagyon-nagyon nehéz üzenet lesz tőlem, nem is tudom hol kezdjem… Pár nap múlva lesz, hogy 4 éve elkezdtem az akkor még littlemixonline.org címen futó oldalt, majd pár hónappal később már hivatalosabb címet szerettem volna, azóta pedig a littlemix.hu címmel büszkélkedhet az oldal. Sosem gondoltam volna, hogy én ilyen kitartó tudok lenni egy témában (bár, azóta azért voltak kihagyások), főleg MAGAMHOZ képest. Mindig “arról voltam híres”, hogy rövid ideig futtattam oldalakat, mert valahogy egyiket sem éreztem hozzám valónak, ám a lányok nagyon hamar belopták magukat a szívembe és utána el sem tudtam volna képzelni, hogy abba hagyjam az oldal szerkesztését. 

Az utóbbi időben éreztem már, hogy eltávolodtak tőlem a lányok. A viselkedésük nagyon rideg lett a rajongókkal szemben, de nem foglalkoztam vele különösebben, gondoltam majd a koncert visszaadja az igazi rajongást ismét. Majd jött a pofon a koncert napján, a koncert kezdete előtt 1.5 órával, hogy nem lesz koncert. Csak így. Nem tudtam hová tenni az egészet. Összetörték az álmaimat ezzel, valódi okot sem adva. Azóta próbálom összeszedni a darabjaimat és megérteni miért is történt ez… a lányok azóta úgy tesznek mintha nem történt volna semmi… persze, mi rajongók nem tudhatjuk mi van a háttérben igazából, lehet nem szólhatnak semmit menedzseri kérésre, vagy kiadó általi kérés, nem tudjuk, talán sosem fogjuk megtudni. A tények beszélnek ehelyett, mégpedig az, hogy érzéketlenek voltak megannyi rajongóval szemben és én ilyen viselkedést nem tudok tolerálni és ilyen viselkedésű emberekért nem tudok rajongani sem támogatni. Cserben hagyták a rajongókat, cserben hagytak engem. És ha ez még az első lenne tőlük.. töröltek egy teljes amerikai turnét pár évvel ezelőtt, most törölték az osztrák koncertet, 2 napja pedig robbant a hír, hogy törlik a teljes ausztrál és új-zélandi állomásokat. Ezt a viselkedést nem tudom hová tenni és azt hiszem eljött az ideje, hogy lezárjam ezt a témát.

Imádtam csinálni, imádtam az érzést, hogy csinálom, nagyon boldog voltam attól a tudattól, hogy van az oldal. A kezdetektől eláraztottátok az oldalt szeretettel, érdeklődéssel és nem győzök elég hálás lenni ezért. De részemről úgy érzem, 4 év után ennyi a LittleMix.Hu és a Little Mix is.

Eve gondjaira bízom tovább az oldalt, szuper kezekben lesz nála és belead mindent, amit tud, ahogyan eddig is és innen is nagyon köszönöm neked, drága! Talán egyszer ha választ kapunk.. talán később visszatér a lelkesedésem, soha ne mondd, hogy soha, ugye. De most úgy érzem, le kell zárnom ezt a korszakot és remélem megértitek a döntésemet. Továbbra is megtaláltok a Lili-s oldalamon.

puszillak titeket, katie.