Perrie a Supreme Nutrition nagykövete lett!

A Superga után újabb márka kérte fel Perrie-t reklámarcának! Ez pedig nem más, mint a Supreme Nutrition! Egy ideje számítani is lehetett rá, hogy előbb, vagy utóbb felkérik őt nagykövetnek, hisz Alex által ő is elkezdte használni a termékeket. A táplálékkiegészítő porok azóta mindennaposak lettek Perrie életében. Párja mellett így ő lett a 4. nagykövete a cégnek, amit ma közzé is tettek! Egy fotósorozatot is készítettek vele az otthonában, és egy rövid “Kérdezz-Felelek” is megjelent. Ezt lefordítottam nektek, és alá a kisfilmet is csatoltam. Ha érdekelnek a termékek, itt megvásárolhatjátok!

20200211.png   

Miért a Supreme Nutrition?

A termékeik mindig megtalálhatóak voltak a házban, amióta Alex sokat használja! Végül aztán arra jutottam, hogy miért is ne próbálhatnám ki, ha már olyan régóta érdekelt az íze is. Szóval beszereztem egy ‘Diet Whey – Strawberries and Cream’-t, és azóta teljesen elköteleződtem! Most már van egy saját szekrényem ezeknek, és nem kell lopkodnom [Alextól], ha inni akarok.

Mik a kedvenc termékeid?

Oké, a top 3 a ‘Diet Whey’, ‘Collagen’ és a ‘Greens’. Számomra befutó a ‘Diet Whey – Strawberries and Cream’, de szeretem a ‘Salted Caramel’ változatát is, és azt hiszem, hogy épp megjelent a ‘Diet Whey’ keverékeknél is ez az íz, így lehet az lesz az új kedvencem,

Mikor használod a Supreme termékeket?

A ‘Diet Whey’az én rágcsám, csodálatos ízű és édesszájú vagyok, így megakadályozhatom,hogy valami egészségtelen dologhoz nyúljak. Akkor is kényelmes,ha turnézom, és nincs sok időm az evésre.

A ‘Collagen’ csodálatosan hat a bőrre és a körmökre, igazán szembetűnő a különbség, ezért is használom ezt állandóan, és hogy őszinte legyek, mindenbe szórok belőle. A reggelimbe, a levesembe, a kávémba, mindenbe!

‘Total Greens’ a reggelem megmentője! Reggelente az az első, hogy iszok belőle, mielőtt bárhova is elindulnék, és úgy érzem,hogy felrázza az életem. Tudom, hogy az étrendem nem tartalmaz elég zöld dolgot, de ez tele van csupa jó dologgal és könnyű fogyasztani is. Tökéletes!

Hogyan használod őket?

A ‘Diet Whey’-t vittem magammal a turnéra, és csak vízzel kevertem össze, de olyan ízes volt így is, mintha igazi turmix lenne. Csodálatosan hat a receptjeimben is, hogy őszinte legyek, ha épp sütök, akkor hozzáadok néhányat a porból és így egészséges és ízletes lesz.

‘Collagen’ abszolút tartalmaz mindent. Rászórom a zabkásámra reggel, az ételeimbe, a vizembe, turmixokba, mindenbe! Nincs íze, és így megy mindenhez!

‘Total Greens’-t vízzel keverem és azt iszom reggelente. Olyan, mint egy reggeli turmix, tehát számomra így még értelmesebb.