Fájdalomcsillapítókkal ment színpadra Jesy

Kicsivel több, mint 1 hete, hogy Jesy hivatalosan is távozott a Little Mix-ből, ám azóta újabb és újabb infók derültek ki a kulisszák mögül.

Jesy Nelson állítása szerint egyszer 50x kapott injekciós fájdalomcsillapítót, hogy a színpadra tudjon menni a Little Mix-szel. Az énekes elmondása szerint ‘robotnak’ érezte magát és elvárták tőle, hogy pihenés nélkül gyógyuljon meg betegségéből.

Jesy mindkét önéletrajzi könyvükben már elmondta ezeket az állításokat, ám ezek nem kerültek bele végül sem a 2012-es sem a 2016-os könyvbe. Ez az incidens a Simon Cowell ‘America’s Got Talent’ műsorának fellépésnél történtek még 2015-ben.

Ezt írta a könyvbe:

,,Azon a napon nem tudtam mozgatni a vállaimat. A végére már 50 injekciós fájdalomcsillapító volt bennem, amitől a hátamon zúzódások lettek. A show előtt, miközben a sminkemet és a hajamat csinálták, az emberek nem győztek kávét hozni, hogy ébredjek fel. Annyira ki voltam ütve, hogy nem emlékszem semmire a fellépésből, csak arra, hogy a színpadon állok és nincs egyensúlyom. Szörnyű volt, a legrosszabb dolog, amit valaha tennem kellett. Egy normális munkahelyen vehetsz ki szabadnapot és nem megy utánad senki, ha ebben a munkakörben kihagysz egy fellépést is, az emberek cikkeket kezdenek gyártani, írnak a közösségi médián és megvádolnak mindenfélével.”

Egy évvel korábban Jesy elmondása szerint olyan erős antibiotikumot kapott, amitől hánynia kellett, csak azért hogy folytatni tudja fellépéseit a fogproblémája ellenére is. Elárulta, hogy annyira aggódott édesanyja szívproblémája miatt, hogy annyira stresszessé vált tőle, hogy még a füle is vérzett.

,,Annyira erősek voltak a fájdalmaim, hogy az ágyban ordítottam. Ami a furcsa ebben a munkában, az az, hogy az emberek nem hiszik el, hogy mi is lehetünk betegek, csakúgy, mint más – vagy hogy a hozzánk közel állók lehetnek betegek és mi csak mellettük akarunk lenni.”

Jesy az önéletrajzi könyvükben már többször vallott küzdelmeiről. Már nem egyszer elmondta, hogy kegyetlen netes trollok támadták a súlya miatt és azt is elárulta, hogy a banda szoros menetrenddel volt ellátva. Ezekről még többet mesélt az egy évvel ezelőtt megjelent BBC dokumentumfilmjében is.

A korábbi bandatagok, Perrie, Leigh-Anne, Jade elmondták, hogy a 2021-es Little Mix turné elindul Jesy nélkül is.

Kiválásakor így nyilatkozott Jesy Nelson:

,,Folyton nyomást éreztem, hogy egy lánybandában vagyok és nehéz volt megfelelni az elvárásoknak. Szükségem van arra, hogy azokkal töltsek el időt, akiket szeretek, és azt csináljam, ami boldoggá tesz. Készen állok, hogy új fejezetet kezdjek meg az életemben, és nem tudom mit tartogat számomra az élet, de remélem, hogy ott lesztek mellettem és támogatni fogtok. Leginkább szeretnék köszönetet mondani Jade-nek, Leigh-Anne-nek és Perrie-nek, hogy olyan emlékekkel gazdagodtam, amiket sosem fogok elfelejteni.”