Jesy albuma hamarosan érkezik?

Jesy hónapok óta gőzerővel dolgozik első önálló albumán, amelynek munkálatairól szívesen osztott meg tartalmakat az Instagram Storyjában. Most azonban a The Sun hozott le ezzel kapcsolatban pár rövid infót. Állításuk szerint az énekesnő a jövő hónapban fogja piacra dobni az első korongját. Egy zenei bennfentest is megszólaltattak:

Jesy több hónapig dolgozott a zenéin, az album gyorsan elkészült. Az új lemezkiadója – a Polydor -, azt vallja, hogy “addig kell ütni a vasat, amíg meleg”. Ezért is számíthatunk a következő hetekben az első kislemezének kiadására, amit nagyon szeretnének ők is. Ez egy szórakoztató, furcsa dal és a klipjében számos koreográfiát láthatunk majd.

Az elmúlt pár napban Jesy 20 táncossal próbált közösen, a koreográfiát pedig King O’Holi állította össze. Ő korábban dolgozott együtt a Little Mix-el is, mint a háttér táncosuk, de a “Sweet Melody” és a “Confetti” koreója is az ő nevéhez köthető.

A hírek kiszivárogtatója kicsit rátért a csapatra is, szerinte Jesy zenei stílusa egyáltalán nem fog hasonlítani a korábbihoz.

A különbség az, hogy nem hasonlítja magát a korábbi csapatához. Ez valami új a számára. Jesy keményen dolgozik, és nagyon pozitívan áll a karrierje új fejezetéhez.

A kiválása előtti utolsó csepp a pohárban számára a “Sweet Melody” klipjének forgatása volt. Annyira nem érezte már ott jól magát, viszont a saját dala videója igazi felfrissülés számára. Spotify-n egyébként létre hozták már neki a fiókját, Jesy Nelson néven szúrta ki pár rajongó.

Ti várjátok Jesy önálló zenéit?