Jesy: “Úgy éreztem, hogy mindenki utál!”

Az énekesnő közel egy évtizedes trollkodás után hagyta ott az egyik legsikeresebb lánybandát, a Little Mix-et. Most, hogy készülődik a szóló karrierjére, felfedte, hogy miért áll készen arra, hogy visszatérjen a reflektorfénybe.

Hamarosan elkészül Jesy-ről a fotósorozat. A karrierjében először most minden róla szól. Nem része egy nagyon népszerű lánycsapatnak. Hamarosan kiadja első kislemezét és elárulta, hogy most boldogabb, mint az utóbbi években valaha is volt. De ha esetleg nem tudnád: fájdalmasan öntudatosnak tűnik, nem mosolyog, szorong.

A képek elkészültek, eltűnik, hogy átöltözzön. Amikor visszatér, teljesen felismerhetetlen: fekete pólót visel, leggingst és sportcipőt, Jesy kedvesen mosolyog. Elmondom neki, hogy még sosem láttam ennyire nagy kontrasztot. Majd nevetni kezd.

,,Amikor kamera előtt állok, nem tudom, hogy mit tegyek. A többi három lány a különböző, érdekes szituációkban is mesésen néztek ki. Amikor én tettem ugyanazt, borzalmasan néztem ki.”

,,A közösségi média olyan, mint egy drog. Mindennap beírtam, hogy Jesy Nelson dagadt, vagy Jesy Nelson csúnya és elolvastam, amit az emberek írtak rólam.”

2019-ben készített egy dokumentumfilmet, hogy milyen az élete a másik 3 lánnyal, az ‘Odd One Out’ nevet kapta. Arról mesélt, hogy mindig a többi Little Mix lányhoz hasonlítgatta magát és mindig úgy érezte, valami hiányzik. Az alacsony önbecsülése a  banda megalakulásához vezethető vissza, ami a 2011-es X Factorban történt. Szóló énekesként volt meghallgatáson, de a zsűrik úgy döntöttek, hogy lánycsapatban jobb lenne neki. Ekkor rakták össze Leigh-Anne Pinnock-kal, Jade Thirlwall-lal és Perrie Edwards-cal. Akkor a bandát Rhythmix-nek hívták, később lett Little Mix-re átnevezve. A 2011-es évadot meg is nyerték. De a show alatt Jesy rengeteg bántalmazást kapott.

,,Az első dolog, amit olvastam magamról, hogy: ,,csak én gondolom így, vagy ez a lány fogyatékosnak tűnik?!”, majd ezt követte a másik: ,,ez a lány úgy néz ki, mint egy patkány” és a következő pedig így szólt: ,,ennek a lánynak az arca tényleg el van deformálva”. Korábban nem volt problémám az arcommal, aztán rájöttem, hogy az emberek így látják és ennyi helyről kaptam… elkezdtem őket elhinni.

Amikor 20 évesen megnyerte a versenyt sírásban tört ki és azt kívánta, bárcsak otthon lenne az édesanyjával.

Az évek során a trollkodás pedig egyre erősödött. A dokumentumfilmben Jade úgy nyilatkozott, hogy ,,láttuk, hogy ez a vicces ember egy megtört baba lett. Szörnyű volt.” Az ‘Odd One Out’ után érezhető volt, hogy Jesy napjai a bandában megvannak számolva. Több nyilvános szereplést hagyott ki és pár jelenetből is kimaradt a ‘Sweet Melody’ klipben, ami novemberben jelent meg. A következő hónapban robbant a hír, hogy kilép a bandából, hogy a mentális egészségére koncentráljon. Elérte a mélypontot.

A beszélgetésünk egy ‘tetkó-túrával’ kezdődött. A felkarján olvasható, hogy: ,,A zene a varázslat legerősebb formája.” – És ez tényleg igaz. Már kiskorától megszállotja a zenének és a táncnak is. És ki volt a hőse?

,,Missy Elliott! Ő a királynő. Amikor hazaértem a suliból, az volt az első dolgom, hogy bekapcsoltam az MTV Base-t és tanulmányoztam Missy klipjeit. Mindig volt a klipjeiben egy kislány és annyira az ő helyében akartam lenni. Imádtam, amit a Little Mix-ben csináltunk, de ez nem kifejezetten az a zene, amit én hallgatnék. Én az igazi, régi R&B-t és a hip hopot szeretem. Ezen nőttem fel és ezt akartam mindig is csinálni. És most, hogy ezt csinálom, elképesztő érzés.”

Jesy a második legfiatalabb a 3 testvére közül és Essex-ben nőtt fel. A. szülei elváltak, amikor ő öt éves volt és a gyerekek az édesanyjához, Janis-hez kerültek, aki a rendőrség munkáját támogató tiszt volt. A Sylvia Young színházi iskolába járt tánc szakra. Meglepően elárulta, hogy csak egyszer énekelt közönség előtt az X Factor előtt, akkor 8 éves volt.

Ami elvezet minket a következő tetováláshoz – XIX.VIII.XI.

,,Ez a dátum, amikor összeraktak minket az X Factorban – 2011. augusztus 19. Aztán van egy másik tetoválás a lábamon, amire az van írva, hogy: ,,Egy tigris nem alszik kevesebbet a juhok véleménye miatt.” Ami lényegében annyit akar, hogy már nem érdekel, hogy az emberek mit gondolnak rólam.”

Feltételezem, hogy ez egy új tetoválás lehet a magabiztosságból kiindulva – ami lényegében bemutat az utálkozóknak. Ám eláruljam hogy nem, ezt még a LM korai éveiben varratta fel.

,,Nem hittem, hogy tigris vagyok, de nagyon el szerettem volna hinni. Ám most fejben ott vagyok, ahol lennem kellett volna, de akkoriban csak tettettem. Igazából kis bárány voltam. Hiszem, hogy minél idősebb vagy, annál kevésbé érdekel más véleménye.”

Elárulta, hogy gyerekként teljesen jól érezte magát a bőrében. Tizenéves korában kezdődtek a bántások és kialakult nála az alopecia. A tinédzser korának végén egy bárban dolgozott a kelet-londoni Romford-ban, ahol elég népszerű volt és sokan szerették.

,,Mielőtt bekerültem ebbe az iparba, én voltam a legmagabiztosabb ember. Ezt tanúsítani tudják a családom és a barátaim. Ezután minden darabjaira hullott.”

Az X Factorba 3 igennel jutott tovább. Gary Barlow mondott egyedül nemet.

,,Gary utált engem. Azt mondta, hogy ó, Jesy, ez a meghallgatás borzalmas volt. Nagyon rossz hangod van.”

Nem hitt magában, ám ez a reakció teljesen ledöbbentette. A többi zsűri sem értette, hiszen mégiscsak továbbjutott

,,Azt mondtam anyukámnak, hogy nem megyek vissza az X Factorba, többet ezt nem csinálom.”

Még a műsorvezető is kérdezte, hogy miért sírok, amikor továbbjutottam.

Az X Factor által semmi támogatást nem kapott, amikor a trollkodások elkezdődtek.

,,Amikor ezzel küzdöttem, úgy éreztem, hogy senki sincs, akivel beszélhetnék. Csupán bébik voltunk. Perrie 17, én 20 éves voltam. Remélem, hogy az ilyen műsorok már több felelősséget vállalnak. Nagyon fontos, hiszen erre senki sem készít fel, hogy mi fog történni.”

Az ilyen műsoroknak, mint az X Factornak, mit kellene biztosítania?

,,Szerintem fontos lenne, hogy legyen ott terapeuta – és akár tetszik, akár nem, amíg tart a verseny, addig el kellene menni hozzá.

Miután beszéltünk Jesy-vel, az ITV bejelentette, hogy 17 év után nem lesz több X Factor.

A Little Mix volt a második legsikeresebb formáció a One Direction után. A banda számtalan dalt adott ki, amiben erőről, függetlenségről és magabiztosságról szóltak. És gyakran beszéltek a lány testvérségről is és girlpower-ről. 5 daluk jutott el az első helyre Angliában. (Cannonball, Wings, Black Magic, Shout Out To My Ex és Sweet Melody). És további 30 daluk volt a Top 40-ben benne. Mind a 6 lemezük feljutott a top 4 helyig Angliában és ők az egyetlen lánybanda, akik 100 hétig voltak az UK Top 10-ben. Megkérdeztem Jesy-t, hogy mikor volt a legboldogabb a csapatban, a válasza megdöbbent.

8272.jpg 239697533_372109684537340_2554024224057695086_n.jpg 6200_28229.jpg 6200.jpg

,,Amikor először összeraktak minket. Minden TV-s bonyodalom előtt. Akkor Perrie anyukájának kocsmájában laktunk Essex-ben és szerintem mindannyiunk nevében beszélhetek, hogy az volt a legvarázslatosabb időszak. Minden új volt és nem tudtuk, hogy mi fog következni. Arról álmodoztunk, hogy milyen is lesz. Camden-be mentünk és egyforma ruhát vettünk. Nagyon jó volt. ” – ez azelőtt volt, hogy az epizódok adásba kerültek és tudták róluk, hogy kicsodák.

,,Ne érts félre, nem változtatnék semmin, mert ettől lettem az, aki.”

Mindig lesz olyan egy bandában, ahol valaki kevesebbnek érzi magát a többieknél?

,,Igen, én ezt gondolom. Le lennék döbbenve, ha olyan bandáról hallanék, ahol egyenlőknek érzik magukat az emberek. Szerintem ez nem lehetséges, mert az emberek mindig összehasonlítanak mindenkit, éppen ki néz ki a legjobban, ki énekel a legjobban. Mindig lesz egy gyenge láncszem.”

Amikor támadtak a közösségi médián csak a külsőd miatt?
,,Igen. Sosem azt kritizálták, hogyan énekelek vagy táncolok. Csak a külsőmre tettek megjegyzést.”

Nem csak Jesy-nek voltak nehézségei az évek alatt. Májusban a másik bandatag, Leigh-Anne adott ki egy dokumentumfilmet ‘Race, Pop & Power’ névvel, ahol arról beszélt, hogy amiért fekete a bőre színe, így ő volt a legkevésbé kedvelt tag. Úgy nyilatkozott, hogy úgy érezte, neki 10x jobban kell dolgoznia, hogy kiérdemelje a helyét a csapatban, mert a tehetsége nem volt elég.

Jesy kapcsolata a közösségi médiával elég összetett, ahogyan másoknak is. A bántalmazás mellett szóbajött a hízelgés is. A  Little Mix kezdetén a menedzsment kijelentette, hogy kell nekik fiók Twitter-en, Instagram-on, hogy erősítsék a márkájukat. Miközben bántásokat kapott, egy hadseregnyi követője is lett. (8.2 millió ember csüng minden szaván)

2013-ban jött el a mélypont nála. Függője lett a közösségi médiának: nem bírta ki, hogy ne olvassa el a troll üzeneteket, pedig tudta, hogy boldogtalan lesz tőle. Meggyőzte magát, hogy van benne logika – a tudás hatalom és felfegyverkezik. Mára tudja, hogy mennyire egészségtelen volt.

,,Olyan, mint a drog. Mindennap olvastam. Az első dolgom volt reggelente. Beírtam, hogy Jesy Nelson, majd Jesy Nelson csúnya vagy Jesy Nelson dagadt és elolvastam, mit írnak rólam az emberek. Borzalmas. Próbáltam magamat mentálisan felkészíteni arra,  ami még jönni fog és hozzászoktatni magamat ahhoz, hogy az emberek miket fognak rólam mondani.”

Rettegett attól, hogy utcára kell menni és a sajtó észrevette, ha nem volt jelen.

,,Amikor megírták az újságok, hogy nem vettem részt eseményeken, mert beteg voltam, akkor igazából bújkáltam. Nem akartam elmenni, mert annyira bizonytalan lettem, ahogyan kinéztem. Volt időszak, amikor azt akartam, hogy ne nézzen rám senki. Úgy éreztem, hogy mindenki utál. Nem tudtam, mit csinálok rosszul és ez felemésztett.”

A magazinokban gyakran szerepelt, de csak két témában: vagy hízott vagy éppen fogyott. Minél többet olvasott magáról, annál többet kezdett extrém diétákba. Egy ördögi kör lett az önutálatból.

,,Volt, hogy csak egy csomag sonkát ettem egy nap vagy egy hétig diétás kólát ittam, semmi mást nem ettem. Aztán, emlékszem, nagyon vékony lettem és felmentem a Daily Mail weboldalára, aminek függője voltam és szalagcímen ott volt, hogy fogytam. Aztán a kommentekben az ment, hogy túl vékony vagyok és szörnyen nézek ki. Akkor boldog voltam, mert ezt akartam. Most, hogy erre visszagondolok, nagyon feldühít. Elmentem egy terapeutához, aki azt mondta, hogy ez étkezési zavar, ugye tudod?! Akkor nem esett le, hogy az, hogy diétás kólát iszok egy hétig, az étkezési zavar. A menedzserem azt mondta, hogy Jesy, annyira apró vagy, neked testdiszmorfiád van.”

A lányok ugyanezt mondták?
,,Igen, állandóan, de nem számított, mert amit olvastam, az az ellenkezőjét állította.”

2013. novemberében a lányok vendégszerepeltek az X Factorban. Ekkora már Jesy-t sokan bántották, hogy túl sokat fogyott. Ezután a fellépés után a jobboldali nézeteket valló Katy Hopkins tweetelte a következőt: ,,A Mix csomagnak még mindig van egy kis hurka a tarsolyában. Kevesebb Little Mix és inkább több Pick n Mix.”

,,Úgy voltam vele, hogy mi értelme?! Szó szerint éheztetem magamat. Diétás kólát ittam egy hétig és még ígyis dagadtnak hívnak. Nagyon mélypontra értem és tettem, amit tettem. ” – túladagolta magát és kórházba került.

Az édesanyja le volt súlytva.

,,Azt hiszem, úgy érezte, hogy rossz anya, amiért nem tudta, mennyire rossz a helyzet. Csalódott saját magában, ami teljesen összetör engem, mert anya sosem tudta volna, hogy ennyire rossz a helyzet, hacsak nem ültem volna le vele erről beszélni. Anya azt akarta, hogy kiszálljak. Anya a mai napig azt szeretné, ha inkább pultos lennék, minthogy ebben az iparágban legyek.”

A bátyja,  aki ingatlanfejlesztő, azt mondta, hogy ki kell tartani és a dolgok jobbak lesznek.

,,Ő elég makacs, és örülök, hogy akkor azt mondta, amit mondott, mert nem lennék ma itt, ha kiléptem volna.”

Ezt Jesy úgy érti, ha akkor kilép a bandából, valószínűleg sosem kezdett volna szólókarrierbe.

,,Tudta, hogy ennél erősebb vagyok és ez csak egy szakasz, amin túl kell lendülnöm.”

Egy ideig javult a helyzet. Törölte Twitter fiókját – szerinte az volt a leggonoszabb platform. Eközben a Little Mix karrierje beindult és kislemezeket, lemezeket adtak ki, amik különböző toplistákon landoltak. De 2018-ban problémák adódtak a menedzsmentjük, a Modest! között és a kiadójuk, a Syco között, ami azt eredményezte, hogy átmentek az RCA kiadóhoz, ami a Sony Music-hoz tartozik. És a Little Mix volt a járulékos veszteség.

,,Az incidens, ami ahhoz vezetett, hogy elhagytuk a kiadót, hozzánk, mint bandához, nem volt közünk. Ez azokhoz az emberekhez köthető, akik nekünk dolgoztak. Mi nem akartunk távozni.” – ekkor kicsit óvatosabb lesz és elmondja, hogy hiányoznak neki a lányok.

Jesy úgy érzi, az, hogy átmentek az RCA-hoz az katasztrófa.

239670684_556978695433080_8407007820038873609_n.jpg 239246954_244485414207785_7144628224975467094_n.jpg 239906744_548508593088922_6070972692904114714_n.jpg 239458539_3100541560181131_5296752804010461701_n.jpg

,,Csak kis sz-r került a gépezetbe. Mi szerettük a csapatunkat. Amikor kezdtük a Little Mix-et, és az elején, nagyon hitelesek voltunk. Bementünk és együtt írtunk, de ahogy idősebbek lettünk és kiadót váltottunk, egy kicsit elhagytunk a szívünkből egy darabot. Adtak dalokat, amiket utáltam. Nem akartam részt venni a dalban, nem tetszettek. Nem akarok többé olyan előadó lenni, aki kiad egy dalt, amiben nem hisz.”

Aztán jött a járvány és a lockdown, ami megváltoztatta az életét.

,,Rosszul érzem magam, amiért ezt mondom, de a lockdown alatt voltam a legboldogabb. El voltam különítve a barátaimmal és egésznap elvoltunk, jókat nevettünk. Sosem éreztem olyan belső boldogságot már jó ideje.”

2020. októberében visszatértek a lányok dolgozni és leforgatták a klipet a ‘Sweet Melody’ c. dalhoz.

,,Lockdown alatt ismét kis disznó lettem, azt ettem, amit akartam és a forgatás előtt 2 héttel szóltak ezügyben. Pánikrohamom lett, hiszen feljött rám pár kiló. És ezt a pánikot az elvárások fokozták. Azt mondták, hogy bikinit kell viselnem, nyilván nem kellett, de a másik 3 lány is abban volt, rajtam nem lehetett ruha. Csak az járt az agyamban, hogy két hét alatt kell lefogynom és bikiniben kell lennem. Visszamentem dolgozni és teljesen kikészültem.”

Úgy alakult, hogy fűzőt viselt, a többi lány pedig rövid topot/melltartót viseltek. Jesy gyakra viselt más ruhát, mint a többiek. Például a többiek gyakran hordtak fehéret, ám ő ragaszkodott a feketéhez.

,,Sosem akartam fehéret hordani, mert azt hittem, abban még ducibbnak tűnök. Szóval feketét viseltem és a rajongók között rögtön vicc tárgya lettem, hogy ó, valaki elfelejtett nekem szólni a white partyról.”

A BBC Radio 1’s Live Lounge megjelenés előtt pánikrohama lett és Perrie-nek kellett átvennie a részét. Korábban is volt neki, ám sosem volt köthető fellépésekhez.

,,Csakúgy a semmiből lettek pánikrohamjaim. Nem értettem, hogy mi történik. Eljutottam oda, hogy ez túl sok, ki kell ebből szabadulnom.”

Jesy eddig nyugodt volt, ám most elkezd sírni.

,,Megcsináltam a klipet és pánikrohamom lett és az a nap eléggé megviselt. Istenem, eddig nem is igazán beszéltem róla és ez felzaklat. Elnézést.” – eközben letörni a könnyeit.

,,A klip után ismét mélypontra kerültem, majd kórházba, ekkor anya mondta, hogy elég volt.” – ismét hullanak a könnyei és zsebkendőért nyúl.

,,Akkor eldöntöttem. Ezután a lányok beszéltek anyával és azt mondták, szerintük jobb lesz, ha ebből kiszállok. Vigyáznia kell saját magára!”

Szóval, végülis ez az ő döntésük is volt, csakúgy, mint édesanyádé?

,,Igen. Tudom, sokan azt mondják, hogy cserbenhagytam a lányokat és hogy önző vagyok. De hiszem azt, hogy elérünk egyszer oda, hogy muszáj önzőnek lennünk és magunkra vigyázni. Ez nagyon nagy hatással volt rám mentálisan.”

Hozzáteszi, neki az fáj a legjobban, hogy a csapatában levőket ez nem érdekelte.

,,Bizonyos embereket a csapatban ez cseppet sem érdekelt. Most nem a lányokra gondolok. Voltak olyanok, akik tudtak az érzéseimről és mégsem foglalkoztak vele. Nem érdekelte őket egyáltalán.”

Úgy érted a menedzsmentet?

,,Igen. Volt egyfajta energia, amikor beléptem a terembe. Úgy éreztem, hogy bizonyos emberek szeretnék, ha nem lennék ott.”

Megkérdeztem, hogy a boldogtalansága okozott e nehézséget a lányoknál az évek alatt.

,,Természetesen. Persze, mindannyiunknak megvoltak a saját nehézségeink. De sosem jó olyan ember közelében lenni, aki lelkileg nagyon mélyen van és nem is akar ott lenni. Amennyire ki akartam ezt adni magamból, úgy nem akartam, hogy 3 embert emiatt nehéz helyzetbe hozzam.”

Most, a Little Mix egy trió és ketten terhesek. Mit gondolsz, együtt fognak maradni?

,,Úgy gondolom, hogy most időt fognak eltölteni a kisbabáikkal, teszik a dolgukat egy ideig, aztán vissza fognak térni. Vannak annyira elhivatottak! Még mindig a girlpower hajtja őket. Még mindig szeretem őket. Olyanok voltak nekem, mint a testvéreim.”

Kapcsolatban maradtatok?
,,Nem igazán. Még nem. Szerintem mindannyiunknak időre van szükségünk. Nagy dolgok történtek.”

3 hónappal a távozása után bejelentette, hogy szólókarrierbe kezd és leszerződött a Polydor-ral. A rajongók reakciója pozitív volt, a trollok mégis lesben álltak. Azt állították, hogy a mentális egészsége csak ürügy volt és mindig is új karrierre vágyott. Elmondta, hogy eszében sem állt szólókarrierbe kezdeni, amikor kilépett.

,,Amikor kiléptem, sosem állítottam azt, hogyha kilépek, többé nem kerülök reflektorfénybe. Azt mondtam, azért lépek ki a Little Mix-ből, mert nem bírtam a nyomást, ami járt azzal, hogy lánybandában voltam. Nem azt mondtam, hogy nem tudom kezelni a nyilvánosságot vagy a hírességet.”

8 éve már, hogy törölte Twitter fiókját. Manapság próbál nem negatív dolgokat olvasni és ha mégis szembejön, megtud vele bírkózni.

,,Kezem a szívemet, nincs már rám hatással.” – bárcsak tudnék hinni neki. Még mindig elég érzékenyen érinti őt ez a téma.

Májusban megvádolták azzal, hogy ‘blackfishing’-elt. Ez egy kifejezés azokra a fehér emberekre, akik  olyan mértékben változtattak megjelenésükön hogy faji szempontból kétértelműek.

,,Sosem állt szándékomban megbántani senkit. Nem voltam tudatában, hogy ez milyen érzés lehet másknak.”

Ezúttal Jesy elhatározta, hogy nem fogja magát hagyni. Úgy hiszi, végre megtalálta az igazi hangját több módon is. Amellett, hogy szót ejt a zaklatásról, úgy érzi, teszteli vokálisan a hangját.

,,Egy bandában sosem tudod megmutatni ki vagy, mert részekre vagy tagolva. Most, hogy ezt teszem, úgy éneklek, ahogy csak szeretnék.”

Jesy átküldte nekem az érkező kislemezét, a ‘Boyz’-t, amiben visszaköszön az R&B hangzás és a hip hop vonal is. (Beleértve egy kis részletet P Diddy . Bad Boy For Life dalából). A dalt a producerrel, Loose Change-dzsel írta és úgy írja le magát, hogy vonzódik a rosszfiúkhoz. Sőt, ha kapcsolatról van szó, nem könnyű neki.

,,Egyet kivéve nagyon szépen bántak velem, akár egy hercegnővel. De miután eltelt egy év, kicsit beleuntam és inkább tekintettem rájuk barátként. Mindig az izgatott jobban, akiknél semmi sem biztos. Ami kicsit furcsán hangzik, de ez az, ami engem izgat.”

Az elmúlt évben  se veled se nélküled kapcsolatban volt a színész Sean Sagar-ral. Összeköltöztek Jesy essexi otthonában a 3. lockdown előtt, aztán szétmentek és kikövették egymást Instagramon márciusban. Rákérdeztem, hogy a ‘Boyz’ dal neki van-e szánva.

,,Nem érzem úgy, hogy neki szántam volna. Az exemmel, először volt úgy, hogy nem én voltam a főnök. Teljesen beleszerettem.”

Kontrollált téged?

,,Mondjuk úgy, hogy nem úgy bánt velem, ahogy korábban más. Azt hittem, ez az, amit akarok. Csak annyit akartam, hogy legyen kis izgalom, de szívemen a kezem, többet nem akarom ezt.”

Az, hogy szingli, úgy érzi, ez a neki való.

,,Egy részem úgy érzi, hogy örökké szinglinek kellene lennem, mert kapcsolatban nagyon sokat kell feláldozni. Szeretek azzal a tudattal ébredni, hogy ez a nap csak rólam szól és nem aggódni másért, csak magamért. Többé nem keresek kapcsolatot.”

Talán az a probléma, hogy a férfiak annyira nem nagyszerűek?

,,Bárcsak tetszenének a nők is. Tényleg. Ezt egyik nap mondtam az egyik testvéremnek, aki meleg. Így szóltam hozzá: Jade, bárcsak tetszenének a nők is. Azt tanácsolta, hogy próbáljam ki, sosem lehet tudni. Mire azt válaszoltam, hogy nem, a férfiakat túlságosan szeretem ahhoz. Szeretem a férfiak illatát, az izmokat és a nőknél ez nincs meg. Vagy igen?” – Néhányuk igen.

,,Ha ha! Akkor semmi sincs kizárva, maradjunk ebben.”

Jelenleg Jesy csak saját magára koncentrál. 

,,Úgy érzem, csak egy esélye van az embernek szólóként befutni. Szóval beleadok apait-anyait. Nem azt akarom látni, hogy ,,ó, ez szuper, erre is számítottam tőle”, hanem azt akarom, hogy azt mondják az emberek, hogy ,,b-zdmeg, Jesy itt van!!”

Emlékeztetem a megtört baba hasonlatra, amit Jade mondott róla. Felismerted ezt?

,,Igen!”

Ha akkor megtört baba voltál, most minek mondanád magadat?

,,Most? Egy baba, akit újra összeraktak. Nem mondom, hogy új baba vagyok, nem fogok itt ülni és azt mondani, hogy ‘Istenem, nem vagyok többé bizonytalan, én vagyok a legmagabiztosabb ember’. Mert az hülyeség lenne.”

Ahhoz, hogy egészséges maradjon elengedhetetlen az, hogy magához és a rajongóihoz őszinte lesz.

,,Még mindig megvannak a magam bizonytalanságai és valószínűleg, mindig meg is lesznek, de próbálom megtanulni kezelni őket és elfogadni őket. Vannak napok, amikor mélyen vagyok, de nem vagyok megtörve, ez biztos.”

  • Jesy Nelson debütáló kislemeze ősszel érkezik a Polydor Records által.