Családja

 
Debbie Duffie [édesanya]
Debbie Perrie édesanyja. Alexander Edwards-al évekig éltek házasságban, amelyből két gyermekük származik, Jonnie és Perrie. A szuper-anyu mindenhová elkíséri lányát,ha teheti, koncerteken is sokszor látják őt a rajongók. Mindenben támogatja Perrie-t, az ő ösztönzésére indult el az X-Factorba is. Roppant fiatalos és csinos a megjelenése. A válás után Debbie újraházasodott, Mark Duffie-hoz ment. Kapcsolatuk nagyon szoros, olyanok egymásnak, mint a legjobb barátnők. Perrie bármit elmondhat az édesanyjának.

Édesanyja többször is feltűnt már mellette hivatalos eseményeken, illetve 2017-es “Power” videójukban a többi Mix anyukával láthatjuk.

 
Alexander Edwards [édesapa]
Alexander amolyan igazi “rockfater”. Fiatal kora óta zenél, van egy saját együttese is, ami még a mai napig is aktív. A zenei szeretetét innen örökölte Perrie. Lányai szívesen látogatják őt meg a koncertjein, 2016 szilveszterén például végig tombolták apjuk fellépését. Perrie-n és Jonnie-n kívül van még egy gyermeke jelenlegi kapcsolatából, Caitlin Georgia Edwards, akinek édesanyja, Joanna Wells. Bár egy válás minden gyermek számára nehéz, és általában vannak akik olyankor eltávolodnak apjuktól, ez náluk nem így működött. Sűrűn megy el hétvégékre is hozzájuk. Kávézókba mennek, nyaralni mennek együtt. Alexander annyira szereti gyermekeit, hogy rátetováltatta a nevüket a kezére.

 
Jonnie Edwards [testvér]
Jonnie Perrie egyetlen vér szerinti testvére. A kapcsolatuk harmonikus, remekül kijönnek egymással, sosem volt köztük az a tipikus bátyó-húg ellentét. 100 %-ig megbíznak egymásban, a legféltettebb titkaikat is megosszák egymással. Bár viszonylag keveset találkoznak, igyekeznek tartani a szoros kapcsolatot. Olykor Jonnie vigyáz Perrie kedvenceire, amíg ő épp turnézik vagy elutazik valahova. A lány születésnapjaira is mindig elmegy, szívesen tölti idejét testvére társaságában. 2016-ban többször is közösen mentek el nyaralni. Amikor a Little Mix 2017-ben átvehette élete első Brit Awards díját, Jonnie könnyekben tört ki, annyira büszke volt rá.

 
Caitlin Georgia Edwards [mostohahúg]
Alexander Edwards és Joanna Wells közös gyermeke. Bár nem édestestvérek, mégis úgy tekint rá, mintha azok volnának. Igazi minta testvérek, rengetegszer van közös programjuk. Perrie édesanyja is saját lányaként kezeli. Caitlint a Little Mix-es lányoknak is bemutatta, többször elvitte bulizni is őt a csapattal. A fellépésekre gyakran ellátogat a hugica, aki büszke nővérére, és ezt sosem titkolja. Amikor épp nem koncertezik Perrie, akkor elmennek vásárolgatni, de már Beyonce koncertre is mentek.

 
Ellie Hemmings [unokatestvér]
Ellie-t első látásra mindenki Perrie legjobb barátnőjének hiszi. Azonban kevesek tudják, hogy ők valóban unokatestvérek, mégpedig Debbie testvérének a lánya! Akár két tojás, tökéletes összhangban vannak, olyanok egymásnak, mint az ikertestvérek. Csakúgy, mint Caitlinnel, vele is rengeteg közös programot szervez, imádnak együtt elmenni nyaralni, vagy akár Disneyland-be ellátogatni. Ellie a szoros baráti társaságába is beletartozik.