Leigh a Wonderland Magazinban

Már korábban volt róla szó, hogy Leigh Jamaicába látogatott egy fotózás erejéig és most kiderült, hogy ez a fotózás a Wonderland magazinnak készült és máris előkerült ebből 5 darab elég dögös fotó és természetesen az interjú is, amit természetesen elhoztam nektek magyarul is, bár a bevezető részt kihagytam, hiszen nem az a lényeges.

Először is, hogy írnád le a stílusodat?
Szeretek olyan ruhákat viselni, amik kényelmesek, szeretek új dolgokat kipróbálni, nem szeretek a stílusomnak nevet adni. Azt mondanám, hogy szeretem követni a divatot, de ugyanúgy szeretek próbálgatni és saját stílust létrehozni és olyan dolgokat felpróbálni, amikben nem tudom magamat elképzelni.

Szóval szeretsz kísérletezni a stílusoddal?
Így van, 100%-ig! Nem szeretem követni a tömeget.

Mindig érdekelt a stílus és a divat?
Igazából már kiskorom óta oda voltam érte. Mindig érdekelt és ahogy idősödtem, a szenvedélyem is nőtt és azóta nagyon szeretnék erre fókuszálni.

Melyik a kedvenc márkád és tervezőid és miért?
Az egyik nagy kedvenc tervezőm Louis Vuitton. Alapvetően mindenem van belőle! Szeretem a Chanel-t, a Chanel táskákért pedig egyenesen oda vagyok! Nagyon szeretem az Acne-t is. Kiért is vagyok még oda..? A Balmain-ért! Ez is az egyik nagy kedvencem! Fantasztikus styleistjaim vannak és amikor együtt dolgozunk, mindig azon vagyunk, hogy a megjelenés is fantasztikus legyen amellett, hogy divatos. Elképesztőek!

05~123.jpg 04~134.jpg 03~144.jpg