Perrie magára haragította a Liverpool drukkereket

Fantasztikus győzelmet aratott a Liverpool FC a Manchester City ellen a Bajnokok Ligája – negyeddöntőjében. A 3:0-s előnyhöz Alex Oxlade-Chamberlain elképesztő gólja is hozzájárult. Perrie Edwards a helyszínen szurkolt párjának, aki a második gólt szerezte az érintett meccsen. Míg a fiút hősként emlegetik a Liverpool drukkerek, addig barátnőjének sikerült magára haragítania őket.

Ox hatalmas góljával segítette a Manchester City elleni győzelmet, de ennek ellenére nem ettől zengenek a szurkolók. Perrie az első félidő letelte után több videót is megosztott Instagram oldalán, amiken épp unokatestvérével, Ellie-vel éneklik a csapat himnuszát, a ‘You’re Never Walk Alone‘-t. Megjelenése nagyon csinos volt, és lelkesen dalolásztak is, mégsem ezen akadt meg az emberek szeme. A felvételeken rögtön kiszúrták, hogy a nyakukban half-and-half sálat (fele-fele) viseltek, azaz ami félig Liverpool-os, félig az ellenség, a Manchester City színeiben virított. Az ominózus esetről készült felvételek (LINK & LINK & LINK).

A meccs másnapján Twitteren többen is nekiestek, de valószínűleg az énekesnő szívéhez mindkét csapat közel áll, ezáltal történhetett ez az apró “baki”. Perrie és Alex kapcsolata alatt azonban nem ez az első eset, hogy a fiú csapatának drukkerei támadják őt. Először tavaly történt meg hasonló eset, mikor kiderült, hogy Chamberlain a Liverpool színeiben folytatja tovább. Sokan megkérdőjelezték a döntést, a lányt okolták, mondván átcsábította őt a Pool-hoz. Később a focista ezt cáfolta, állítása szerint régi nagy álma volt, hogy a Vörösek közé kerüljön.