1883 magazin – interjú és fotósorozat

A Jesy Nelson, Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock és Perrie Edwards alkotta Little Mix kétségtelenül a legnagyobb lánybanda az Egyesült Királyságban jelenleg. Csábítóan pezsgő dalaik, mint a Black Magic, Shout Out To My Ex vagy a Power, rögtön a listák élére kerültek, és egyértelműen olyan típusúak, amik rögtön a fejetekbe marad, amint meghalljátok. 

Most, ez a csapat körbeturnézta a világot, olyan művészekkel dolgoztak együtt, mint Sean Paul vagy Missy Elliott, és négy sikeres albumot adtak ki, az 5. pedig úton van. 

Egy érdekes beszélgetést folytattunk az egyik taggal, Perrie Edwards-al, aki egy kis betekintést nyújt a Little Mix-be, a legfurcsább pillanataikba és a jövőjükbe….

Melyik a legjobb része a Little Mix tagságnak? A fellépések, a felvételek…?

A Little Mix tagjának lenni olyan, mint egy hullámvasút! Szeszélyes, őrült, szórakoztató és állandó! Mi csak nevetünk. Nem lehet cukormázzal beborítani, és azt mondani, hogy mindig rózsás…de sosem cserélném el ezt a világot. Ez huh!

Mi volt a legizgalmasabb dolog eddig a karriered során?

Minden, amit együtt csináltunk! Izgalmas volt számunkra a Glory Days időszaka. Az album sikere elgondolkodtatott minket! #1 volt 5 héten át, ez abszolút szuper. A Brits győzelemtől ledermedtünk!

PERRIE_1.jpg PERRIE_6.jpg PERRIE_8.jpg PERRIE_9.jpg

…és mi volt a legbizarrabb?

Bizarr pillanatok mindig voltak a Little Mix életében. Úgy tűnik, hogy a dráma mindenhova követ minket, akárhová is megyünk. A japán földrengéstől kezdve, a Brits győzelemig, a #1 pozíciókig, egészen az autóbalesetig (szó szerint).

Rengeteg szorító pillanatom van naponta. Képes vagyok visszaadni a családomnak és a rajongóknak szerte a világon, akik szeretnek minket! Mindez annyira bizarrnak tűnik. Sosem lesz ez már normális.

Mielőtt elmentél volna az X-Factor meghallgatására, és csatlakoztál volna a Little Mix-hez, volt B terved, ami nem a zene lett volna?

Az a baj, hogy úgy nőttem fel, hogy sosem volt B tervem. Igen, volt egy elképzelésem, miszerint tanár leszek vagy állatorvos. De semmi sem érdekelt annyira, mint az éneklés. Mindaz, amit valaha is tettem és valaha is akartam. Ez MINDIG a szenvedélyem marad. A jüvőben szeretném kipróbálni a szinkronszínészetet vagy a színészetet, talán zsűritag is lennék egy tehetségkutatóban, de az éneklés az első szerelmem!

Jelenleg veszitek fel az 5. Little Mix albumot. Mit várhatunk tőle?

Mint mindig, most is hatalmas lesz! Nem nyugszunk, amíg nem hozunk össze olyat, amire hihetetlenül büszkék lehetünk. Nem várhatjuk el, hogy mindenki az új albumot hallgassa… ez már összeszedve is olyan jó.

Miben fog különbözni a korábbi albumoktól? Van esetleg közreműködő, akiről hallhatunk?

Nem mondhatok túúúúúúl sokat. Mindig jobb, amikor van meglepetés a tarsolyunkban. De azt elmondhatom, hogy van néhány lehetséges közreműködés, és élvezzük változtatni a hangzásunkat!

A “Glory Days: The Platinum Edition” már majdnem fél éves, van valami más terv is azóta – kivéve az új album tervezése és felvételei?

Turnézni a világban! Volt egy kis időnk. Jelenleg csak az új album elkészítésére és a nyári turnéra összpontosítunk. 

A Platinum Edition-el kapcsolatban, hogyan jött létre a Stormzy-val való együttműködés – tekintve itt a különböző műfajokra?

Stormzy csodálatos választás volt. Olyan kedves és tehetséges fickó. A “Power” egy erős kislemez, és ő felrobbantotta a stílusával. 

Miért döntöttetek úgy, hogy kiadjátok a Glory Days platina változatát?

Szerettük volna megünnepelni az album sikereit, és egy kis mulatságot adni a rajongóknak. Volt egy kamerás fickó, aki követett minket az amerikai és európai turnéinkon, illetve a hazatérésünkkör is. A dokumentumfilm egy olyan oldalunk, amit a rajongók nem feltétlen láthatnak. 

A zenén kívül mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

Szeretek a családom körében lenni, és semmit sem csinálni! Bármikor esélyt kapok a lazításra, két kézzel kapaszkodom belé. Szeretem a spa napokat… Szeretek vásárolni. A vidám vasárnap a kedvencem! Jó vasárnapi vacsora… vagy épp az olyan tevékenységek, mint a gokartozás vagy a trambulin parkok. Szó szerint egy nagy gyerek vagyok. 

Végezetül mire számíthatunk még ebben az évben?

Remélhetőleg nagy dolgokra!! Ha minden a tervek szerint alakul…egy új Little Mix albumra…friss új Little Mix klipekre…csak több mókára és jó hangulatra.

(c) Saját fordítás!

Leave a comment