COLAB x Little Mix

Sziasztok Mixerek!

Az utóbbi időben észrevehettétek, hogy katie keveset jelentkezett, ez azért van csak, mert kiköltözött külföldre, egy ideig most nem is lesz internete. Ráadásul egy költözködés rengeteg munkával jár,a türelmeteket kérjük. Addig is tartom a frontot, és remélem ti is várjátok vissza őt,mint én!

A Little Mix-et egy újabb márka kérte fel kampányarcának, mégpedig a COLAB, akik száraz samponokkal foglalkoznak. A cég társalapítója, Ruth Crilly kereste meg a csajokat a közös munka kapcsán. A négy új illattal rendelkező sapmonokat reklámozzák, amik az alábbiak: Original,Unicorn, Paradise és a Tropical. Ezeket egyébként a BOOTS-ról lehet(ne) megvárásolni, darabja 3, 5 font körüli, ami magyar forintra átszámolva kb. 1200-ra jön ki. Ami rossz hír, hogy az említett webáruház egy ideje már nem szállít Magyarországra, a beszerzésük bonyolultabb lesz. De pár külföldi online üzlet akad, ott tudtok próbálkozni a vásárlással. Természetesen ha találok olyat, ahol meg tudom venni, mindenképp tájékoztatlak titeket itt, vagy a Facebook oldalunkon!

Persze fotósorozatot is kaptunk a lányokról, ami még márciusban vagy korábban készült, hiszen a PopSpring-es promófelvételek egyikén ugyan ezeket a ruhákat viselték. Egyszerűen gyönyörűek rajtuk, és már reklámfilm is párosult hozzájuk!

01~669.jpg 02~654.jpg 03~627.jpg 04~599.jpg

Mielőtt bejelentették volna hivatalosan is a közös munkát, pár homályos fotóval közölték, hogy hamarosan érkeznek valamivel. Nem volt nehéz rájönni, hogy a Little Mix-et rejtik ezek a képek, mivel könnyen kivehetőek rajtuk. 

DcciRYCXkAAmBP0.jpg DcciRYFWkAEg_ML.jpg DcciRYIW0AA2_rf.jpg DcciRYJWsAATiOc.jpg

Fotósorozatok > 2018 > COLAB Hair
Fotósorozatok > Kulisszák mögötti fotók > COLAB Hair (2018)