Glamour interjú

A Little Mix megosztja titkait hogyan győzik le a tokáikat, és hogyan tanulták meg szeretni a kis melleiket és feneküket.

Ők a legnagyobb női popbanda az Egyesült Királyságban, számtalan zenei elismeréssel, a nevük és a márkáik egyre magasabbra emelkednek, ezért is döntöttek úgy, hogy együtt dolgoznak velük. Annak ellenére hogy rekordokat döntenek, amit korábban a Spice Girls tett, és landoltak a Legbefolyásosabb Emberek helyén a listán, a Little Mix nem pihen a babérjain.

A legutóbbi vállalkozásuk?  Összefogtak a Simple-el és egy limitált kiadású bőrápoló szettet dobtak piacra.

Itt van Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Leigh-Anne Pinnock és Jesy Nelson, akik elmondanak mindent a Glamournak  a kedvenc szépészeti termékeikről, az edzés programjaikról és hogyan tanulták meg szeretni a testüket, mivel a kamerák előtt kellett pózolniuk minden fotózáson.

’Tinédzser korunk óta a Simple-t használjuk így ez egy tökéletes együttműködés.’

Jade: Ez az együttműködés nagyon menő, mert 12 éves korom óta használom a Simple-t. Ez az egyetlen dolog amit használok és ez javított a bőrömön: ez az a termék amiben hiszünk.

Perrie: Én a micellás törlőkendőre esküszöm. Nem tudnék nélküle élni, a bőröm teljesen megváltozott amióta elkezdtem használni. Nagyon rossz bőröm volt, pattanásos és ezek a termékek megváltoztatták az életemet.

’A Japán arc maszkra esküszünk a toka ellen’

Mentem a Japán Boots-ba ahol olyan arcmaszk volt, ami összehúzza a ráncokat. Használhatod lefekvéskor és úgy néz ki, mint a Hannibal Lecter maszk, így összehúzza az arcodat. Vettem egy toka elleni maszkot,mert ez segít, hogy megszabaduljak tőle.

’Törekvésünk a hajunk védelmére elég alacsony’

Perrie: Jade és én szó szerint nem szeretünk hajat mosni. Így a szárazsampon elengedhetetlen. Nyilvánvalóan olajat használunk a végén ha nagyon száraz már a hajunk, a hajunk tövébe pedig szárazsampont rakunk.

Jesy és Leigh-Anne: Mindannyian argán olajat használunk mert nagyon száraz a hajunk.

’Csak akkor eddzünk, ha zavar már a kinézetünk’

Jade: Akkor eddzek, amikor már  kicsit ellustulok. Próbálok egészségesen enni, és nemrég megpróbáltam vegán lenni egy hétre és sokkal jobban éreztem magam, de nagyon nehéz betartani.

Perrie: A vitaminokra esküszöm – legfőképp a C-vitaminra , mindig D-Vitamin hiányom van mert nem kapok napfényt, be vagyok zárva –ez a stúdió élet – de érzem hogy a vitaminok nagyon fontosak.

Nagyon szeretem a Juice-okat. A barátom nagyon egészségesen él és nagyon szereti a darabos juice-okat tele zöldségekkel ,de én nem. Ha nem ízlik, nem tudom megcsinálni. Ízesnek kell lennie, így répát, almát, gyömbért és zellert használok.

Jesy: Amikor elkezdem rosszul érezni magam, amikor úgy érzem elkényeztettem magam, akkor nekiállok edzeni. Elkezdtem megint  az edzést és sokkal jobban érzem magam. Szerintem mindenkinek van olyan pillanata, amikor egészségesen akar enni, de vannak olyan napok, amikor egészségtelenül étkezünk, de soha nem ragadunk ott, hogy egészségesen együnk örökké – nem vagyunk ilyenek. Nagyon szeretjük a gyors kajákat. A boxolás mindig is a kedvencem volt, nagyon szeretem, mert úgy érzem nem edzem.

Leigh-Anne: Elkezdtem vegánul étkezni és emiatt sokkal egészségesebben étkezem – ezek csak zöldségek, szóval kiváncsi vagyok meddig fogom bírni. Szeretem a láb, fenék és  a has gyakorlatokat.

’Nagyon bizonytalanok voltunk, de megtanultuk elfogadni ezeket és most szeretjük azokat a dolgokat, amiket régebben utáltunk.’

Jesy:  Nem szeretnénk beképzeltek lenni, de mi mind amikor a színpadon vagyunk, tényleg élvezzünk magunkat akkor.  Pár évvel ezelőtt, nyugodtan mondhatom, nagyon bizonytalanok voltunk és úgy éreztük muszáj eltakarni pár dolgot, például az arcunkat és a testünket, és mostanra megtanultunk elfogadni azokat a dolgokat, amiket ezelőtt utáltam, most már szeretem. Szeretem a melleimet. Mindent szeretek ebben a pillanatban, nagyon élvezem ahogy most kinézek. Muszáj elfogadnod ezeket! Nem érdekel, hogy nincs jó fenekem. Boldog vagyok az én aranyos, normális fenekemmel.

Leigh-Anne: Én a fenekem és a derekamat szeretem.

Jade: Szeretem a szememet. Szeretem a bőröm színét, nagyon szerettem volna egy mellműtétet, mert nagyon utáltam őket, mert kicsik. A-s melltartókat kell hordanom de most már úgy vagyok vele, bakker, szeretem a melleim. Most már mozgatom is őket és ha valaki megkérdezte volna ezt tőlem 6 évvel ezelőtt, ezt soha nem mondtam volna, de most ha valaki megkérdezi hogy vagyok vele ’Gyere és vigyél el’. Megtanultam szeretni őket és sokkal jobban érzem magam, nem érzem kényelmetlenül amikor fel kell húznom egy ruhát  és nem  mondom ezt ’Oh nekem nincsen dekoltázsom’ hanem inkább ’Rendben, ez az amit az anyukám adott nekem’.

Perrie: Az emberek vagy szeretik a szemöldökömet, vagy utálják. Én szeretem őket. Szeretem hogy vastag, kócos.  Elég kicsi melleim voltak, a családom női tagjainak viszont nagy és úgy voltam vele ’Uhm hol van az enyém?’  és egy napon csak megjelentek valahonnan, így azt mondtam ’  Te jó ég, srácok melltartót kell hordanom mostantól’  mert  ezelőtt nem hordtam, hiszen nem volt semmim – ez egy üres rész volt. Szintén szeretem a bőrömet már.  Nagyon sok problémám volt a bőrömmel, mint például a pattanás – nagyon utáltam ezt, de ezek mostanra eltűntek. Senki nem mondta nekem, hogy a fogamzásgátlótól is kijöhetnek , de amikor megtudtam leváltottam a gyógyszert, kitisztult az arcom.

’ A szünetünkben meditálunk és zsályát ültetünk a házunk körül. ’ 

Jade: Próbálok meditálni, de nagyon nehéz kikapcsolni az agyamat.  A barátom szeret meditálni, szóval megpróbálok tanulni tőle, így letöltöttem pár applikációt, mint például a  Headspace. Tényleg nagyon jók és én imádom a kristályokat.  Nagyon szeretem a zsályát, amikor rossz napom, van tele rakom a szobát vele.

Perrie: Nagyon sokat meditálok a turné alatt, mert amikor lejövünk a színpadról tele vagyunk adrenalinnal, szóval lehetetlen aludni, így letöltöttem egy applikációt.

’Nagyon szeretjük az iparágban dolgozó tesókat’

Jade: Szeretjük Ariana-t, főleg  miután együtt turnéztunk, rájöttünk, hogy ő nagyon édes. Szintén szeretjük Jess Glynne-t és Anne Marie-t, aki szerintünk ugyan olyan, mint mi.

Perrie:  Ő a legaranyosabb ember, kicsit bolond, vicces, ő nem veszi túl komolyan magát, de nagyon tehetséges. Szeretem őt.

’Minden pénzünket másokra szórjuk, de nincs más módunk’

Jade: A legjobb pillanat amióta híres vagyok az az volt, amikor megvettem a szüleim házát. Ez volt a legjobb érzés a világon. Gondoskodni a családodról és tudni, hogy nincs már gondjuk , a legjobb dolog.

Perrie: Szerintem is. Nagyon nagylelkűek vagyon, nem igaz?  Minden, amire szóróm a pénzem az mások.  Azt hiszem, ha lenne jogosítványunk és tudnánk vezetni, az összes pénzünket a kocsinkra szórnánk.

(c) Saját fordítás, Hanna munkája!