Véleményezik a régi fotóikat

7 év egy örökkévalóság a popiparban.

Minden joguk megvan arra, hogy ennyi idő alatt akár megbolondultak volna, leborotválták volna a hajukat vagy szünetet tartottak volna.

De ahelyett csak haladnak a csúcs felé. Mindegyik albuma eladásilag felülmúlta a másikat, a 2016-as ‘Glory Days’ albumuk háromszoros platina lett Angliában. Ezen a nyáron volt az első stadionturnéjuk és ugyanazokon helyeken léphettek fel mint Ed Sheeran vagy Arctic Monkey.

És ellentétben más popbandákkal, ők osszák be a napirendjüket. A legutóbbi, 5. nagylemezük vakmerőbb, mint az előző, olyan témákat boncolgatnak mint a nemek közötti egyenlőség, testkép pozitivitás.

,,Nem félünk ilyen témákról beszélni, mert előtte folyton kérdezgettük, hogy ,,ez rendben van, ha erről beszélünk?”  – mondja Perrie

És hogy hangsúlyozzák a függetlenségüket, kiléptek Simon Cowell kiadójától az album megjelenése előtt pár nappal állítólag a zenei irányzatukkal kapcsolatos nézeteltérések miatt.

De hogy hogyan jutottak el idáig? Arra kérték a bandát, hogy nézzék vissza az elmúlt 7 évüket képekben, reagáljanak a mélypontokra és a sikereikre is.

Az X Factor megnyerése – 2011 december

Leigh-Anne: Csak azt akarom mondani, hogy a külsőm nem passzol a hajamhoz.
Jesy: Ez egy valódi sokk az arcunkon. Van az X Factorban egy bandaátok, minden héten úgy álltunk hozzá, hogy majd most hazamegyünk, de sosem végeztünk az utolsó 2 helyen. Minden héten úgy gondoltuk, hogy ez eszméletlen.

Promotálják a debütáló kislemezüket – 2011 december

Leigh-Anne: Ez azon a héten készült, amikor megnyertük. Emlékszem amikor megnyertük, szó szerint 20 percünk volt az édesanyánkkal, azután rohannunk kellett a hotelhez. Hajnali 3-ig ébren voltunk és azóta sem álltunk meg.
Perrie: Amikor ránézek erre a képre, az jut eszembe, hogy mennyire büszke voltam, hogy a dél-shieldsi HVM-nél voltunk dedikálásán, ahol felnőttem.

Át szoktátok rendezni a Little Mix CD-ket egy üzletben?
Perrie: Én a mai napig ezt csinálom! Ha bármelyik üzletbe is bemegyek, a lemezeinket az elejére rakom. Ez mindenkit megrémiszt. Imádom!

Paparazzi által készült kép – 2011 december

Jesy: Ez annyira vicces! Pont nemrégiben bukkant elő ez a kép a WhatsApp csoportunkban.
Leigh-Anne: Úgy néztek ki, mint 2 csecsemő.
Perrie: Tudjátok mi van? Egy hotelba költözünk az X Factor élőműsora miatt. Jade-del voltam egy szobában, Jesy és Leigh-Anne pedig egy szobában. Őrület volt. Úgy éreztük magunkat, mint amikor Annie meglátogatja Will Stacks-t. De ezen a napon költöztünk ki. És nyilvánvaló, hogy ez az az időszak volt, amikor nem érdekelt mit gondoltak rólam az emberek, a hajam is szörnyű állapotban volt. Nem értettem akkor a következményeket. Fogalmam sem volt mi az a Daily Mail. De az volt életem legboldogabb időszaka, mert nem érdekelt semmi. Csak éltem az álmaimat.

A ‘Wings’ klip forgatása – 2012 július

Jesy: Ez az első klipünk!
Leigh-Anne: A kezdetekben mindegyikünknek volt valami kis szimbóluma, Perrie-nek a virág, Jade-nek a masni, Jesy-nek egy hangszóró és nekem egy sapka. Úgy nézek ki mint a Flinstones család egyik szereplője! Azt akartuk, hogy mindenki ismerjen minket és ezért erőltettük ezt a logó dolgot.
Jesy: Nem is tudom mit gondoltunk!

Sydney látogatása – 2012 október

Leigh-Anne: Erre emlékszem! Volt egy nagy pattanás az arcomon (ráközelít), hát itt is van!
Perrie: Ez volt az első alkalmunk Ausztráliában. Emlékszem, amikor leszálltunk a gépről és egyenesen a szálloda tetejére mentünk, esküszöm nektek, a szálloda forgott körülöttem.
Leigh-Anne: Annyira jet-legünk volt, hogy csak tántorogtunk.

A stúdióban – 2013

Jesy: Ez annyira cuki! Éppen a stúdióban írtuk a Salute albumot.
Perrie: A dalszövegen dolgoztunk, nem frissítettük az Instagramot.

Turné Amerikában – 2014 március

Jesy: Ó, ez a Demi Lovato turné Amerikában!
Leigh-Anne: Számomra ez volt a legjobb turnénk. Csak éltem az életemet a turné alatt.
Perrie: Én utáltam. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen sokáig távol voltam az otthonomtól. Normális esetben ha távol voltam az 1-2 hetet jelentett, de itt 3 hónap volt. Nagyon nehéz volt.

Elég idősek voltatok ahhoz, hogy alkoholt adjanak ki bárokban?
Leigh-Anne: Én igen, Perrie nem.
Perrie: Talán ezért érezték ők jól magukat és én nem.

Amerikai TV debütálás – 2014 június

Jesy: Itt léptünk fel a Today Show-ban Amerikában a Times Square-n. Nekünk kellett a sminkünket és a hajunkat is megcsinálni, mert a költségvetés nagyon szűk volt.

Fan portrék – 2014 augusztus

Jesy: Ezek olyan édesek! Nagyon büszke vagyok a rajongóinkra, mert vannak olyan rajongói táborok, ahol nagyon undokok egymással az emberek, de úgy érzem a rajongóink azt szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát. Barátkozni akarnak. Nagyon támogatóak és nagyon szerencsések vagyunk.

Ti rajzoltátok már le a kedvenc pop sztárotokat?
Jesy és Leigh-Anne: A Spice Girls-t!
Perrie: Én nem tudok rajzolni!

Black Magic klip – 2015 május

Perrie: Ez volt az eddigi legnagyobb költségvetésű videóklipünk. Emlékszem, hogy Los Angelesben voltunk és mindenhol kamerák és lakókocsik voltak. Úgy éreztem magunkat, mintha pop sztárok lennénk. Az egész album életem legszebb időszaka volt.
Leigh-Anne: Tényleg? Nem akkor voltál egyedülálló?
Perrie: Nagyon függetlennek éreztem magamat.
Jesy: Mindig minden a te legszebb időszakod. Mi mindig ezt mondjuk.

Játszani egy halloweeni műsorban – 2015 október

Leigh-Anne: Szerintem nagyon klasszul néztünk ki!
Perrie: Részemről ez egy határozott nem.

Pop sztárokként az a legjobb része, hogy beöltözhettek?
Mindannyian: IGEN!
Jesy: Tudod mit? Imádok popsztár lenni. El szoktam menni vásárolni a legjobb barátommal James-szel és megkérdezem tőle: ,,Tetszik ez neked?” aztán azt válaszolja, hogy ,,normális esetben azt mondanám, hogy nem, de popsztár vagy így azt húzol fel, amit csak akarsz!”
Leigh-Anne: Ezt imádom.
Jesy: Én is. Például nemrégiben elmentem rövidnadrágot venni, aztán James azt mondta,  ,,de Jesy, hiszen már nem nyár van. De tudod mit? Sz-rj rá. Popsztár vagy.”

Royal Variety fellépés – 2015 november

Leigh-Anne: Ó, váó, találkoztunk Harry herceggel!
Jesy: Jade azt mondta neki, hogy tetszik neki a vörös haja.
Leigh-Anne: Nem azt mondta, hogy tetszik a szakállad?
Perrie: Azt mondta, hogy ,,tetszik a vörös szakállad”
Jesy: Az a fellépés igazán idegölő volt.
Perrie: Emlékszem azt mondták nekünk, hogyha találkozunk vele, akkor menjünk előre, bal lábunkkal lépjünk előre, hajoljunk meg, majd ugyanezt a jobb lábunkkal is. Féltem, hogy elcsesszük!
Leigh-Anne: Nézz csak ránk! Csodás dolgokat tettünk!

A Get Weird platina lett – 2016 január

Leigh-Anne: Nagyon szerencsések vagyunk, hogy a rajongóink annyira elkötelezettek, hogy be akarták szerezni a keménytokos változatú CD-t. A kezükben akarták fogni.
Perrie: És nem csak egyet vettek. Megvették a standard változatát, a deluxe-t, a super-deluxe-t, egyet a legjobb barátjuknak és egyet még a macskának is.

Ez lenyűgöző, főleg, hogy mennyi fiatal rajongóitok vannak.
Leigh-Anne: Valaki azt mondta nekem az egyik nap, hogy szeretik bennünk, hogy a jegyáraink nem nevetségesen drágák, így a rajongók elmehetnek és megnézhetnek titeket. Ez nagyon fontos nekünk.
Perrie: Az első turnénkon emlékszem elmentünk a turnébolthoz és azon gondolkodtam, hogy mennyibe is kerül… Nagyon drágának tartottam őket – így minden turnénkon azóta lejjebb visszük az árakat.

Brit díjátadó – 2017 február

Jesy: Csak 2 napunk volt próbálni, mert éppen Amerikában turnéztunk.
Leigh-Anne: Nagyon be voltunk tojva. El sem tudom mondani mennyire idegesek voltunk és mennyire felkészületlenül éreztük magunkat.
Jesy: A szánk teljesen kiszáradt. Nagyon féltem. Emlékszem, amikor a trónon jöttünk ki, igazi tökös dívának kellett látszanunk, de belül teljesen össze voltunk zuhanva. Azon gondolkodtam végig, hogyha ezt elrontom, akkor mindenki látni fogja.
Perrie: Sosem felejtem el, hogy folyamatosan azt mondogattam, hogy ‘Jess, nekem ez nem megy, nem tudok kimenni a színpadra, nagyon rettegek. ‘ Aztán azt kérdezte tőlem: ‘Mit tenne Beyoncé?’ Aztán összeszedtem magamat és hatalmasat zúztunk.

Jesy: Yay! Ez egy döntő pillanat! Az első Brit díjunk!
Leigh-Anne: Az egyetlen Brit díjunk.
Jesy: De egyelőre az első a sok közül.
Perrie: Remélem!
Jesy: Ez életünk legjobb estéje volt, nem igaz? Az egész családunk ott volt, aztán szó szerint pár órával később már repültünk is egy magángépen vissza Ariana turnéjára és felléptünk a Madison Square Garden-ben.

One Love Manchester – 2017 június

Leigh-Anne: Ez egy fantasztikus pillanat volt. Nagyon megható volt. Mindenki összegyűlt egy közös ügy érdekében.
Perrie: Ariana, ahhoz képest milyen kicsi teremtés, olyan hatalmas, ugye? Mindaz ami történt vele, próbálta ezt egy jó célra felhasználni. Nagyon inspiráló.
Jesy: Ez mindig az a pillanat, amire szívesen visszatekintek a karrierünkben és úgy érzem nagyon szerencsések voltunk, hogy részesei lehettünk. Sosem felejtem el.

Summer Hits Tour – 2018 július

Jesy: Ó igen, az első stadionturnénk! Imádtuk! Ezt akarom csinálni minden nyáron!

LM5 – 2018 szeptember

Jesy: Ez az új éra! Sokkal nagyobb önbizalmunk van. Nem érezzük szükségét már annak, hogy annyi sminket felvigyünk.
Perrie: Ez a fotózás nagyon természetes volt, nagyon lecsupaszított.
Jesy: Négy erős, hatalmas nő, akik együtt készen állnak, hogy átvegyék a világ fölötti hatalmat.

‘Strip’ fotósorozat – 2018 november

Leigh-Anne: Ez a kép tökéletesen megmutatja meddig jutottunk. Mennyire szeretjük a legapróbb dolgokat is magunkon, a hibáink tökéletesek, a bizonytalanságunktól leszünk mások. Ez az önimádat útja.
Jesy: Remélhetőleg ez mást is megerősít, olyanokat, akik bizonytalanok. Őszintén hisszük, hogy manapság a fiataloknak nagyon ijesztő lehet felnőni a közösségi média miatt. Ezért is fontos, hogy használjuk ezt a felületet és azt üzenjük nekik, hogy ,,nézd, ez természetes, így néz ki egy nő.”
Perrie: A narancsbőr és a striák normálisak.
Jesy: Így vagy gyönyörű ahogy vagy és nincs szükség megváltozni senki kedvéért sem.