TAU – Képek a kulisszák mögül

Sziasztok mixerek!

Szuper képekkel jöttem hozzátok, ugyanis előkerült 19 fotó a holnap megjelenő ‘Think About Us’ videóklipből, vagyis pontosan a kulisszák mögül, vannak köztük jó és kevésbé jó minőségűek is, ne hagyjátok ki!

DyOmoNqW0AAxw1M.jpg DyOn24BWsAActwo.jpg DyOoVruX4AEnrn2.jpg DyOmZEoWoAENeEq.jpg

Perrie tegnap reggel szerepelt a KISS reggeli műsorába és pár információt megosztott a rajongókkal, ami azt illeti otthon hívták őt fel és az új kislemezről és klipről beszélgettek.

,,Igazából ez az eddigi kedvenc videóklipem, amit eddig forgattunk, és már alig várom, hogy mindenki lássa! Teljesen odáig voltam azért, ahogyan le lett forgatva. Imádom. És hamarosan látni is fogjátok!”

A lányokat 2 díjra is jelölték a BRIT Díjátadóra, és elárulta, hogy már begyakorolták a lányokkal a “vesztes arcukat”.

,,Már begyakoroltuk az egész “Hát mégsem nyertünk, de gratulálunk” arckifejezést, amikor mélyen legbelül azt gondoljuk, hogy a fenébe is… Már gyakoroltuk korábban az X Factornál is, így már elég profik vagyunk ebben.”

,,A fellépésnél lesz egy közreműködés is. Nagy dolgokra számítsatok, ahogyan eddig is. Szeretünk nagy műsort csinálni. Nagyon-nagyon izgatott vagyok!

Elárulta, hogy most érzi a női-erőt, hogy sok díjat fognak bezsebelni a díjakra jelölt hölgyek.

,,Őszintén, drukkolok a hölgyeknek. Úgy érzem, át fogják venni a nők a hatalmat a BRIT díjátadón. Rengeteg nő lett jelölve. Szeretem Anne-Marie-t és Jess Glynne-t. Dua Lipa is jelenleg tarol.”