Az új kislemezről – Mirror Online interjú

A Mirror Online kicsit beszélgetett a tegnapi Big Weekend-es fellépésük után a lányokkal, ahol többek között szó esik új kislemezükről is.

A Little Mix már korábban is számtalanszor megnyílt az őket ért bántalmazások kapcsán, amiket még a 2011-es X Factoros időszak alatt kaptak, most a MO arról faggatta őket, hogy mit üzennének az akkori énjüknek.

,,Én azt üzenném, hogy lesz ennél jobb is! Azt hiszem, amikor te mentálisan egy sötét helyen vagy és rossz dolgokon mész át, egyszerűen nem látod a fényt az alagút végén, így azt hiszem azt üzenném, hogy mindig rossz így érezni, de lesz ez még jobb is! – mondta Jade

,,Amikor fiatalabb voltam, túlaggódtam a dolgokat. Minden miatt aggódtam, mit gondolnak az emberek és hogy hogyan cselekedhetnék jól. A húgom ugyanezeken a dolgokon ment végig, amiken én is és 15 évesen jöttem rá, hogy ez csak egy ilyen fázis. Emlékszem, egyszer csúnyán beszéltem magamban és arra gondoltam, hogy jó ég, ha anya tudná, hogy káromkodtam! Teljesen kikészültem ettől. Mindig probléma, hogy mit is gondolnak rólunk a fiúk, de minél idősebb leszel, annál kevésbé fog érdekelni, hogy mások mit gondolnak rólad. Azt hiszem, neked azt kell tenned, ami téged boldoggá tesz és a többivel nem törődni. Ahogy idősödsz, több önbizalmad lesz!” – tette hozzá Perrie

Rövid betekintést adtak tegnap a lányok közelgő kislemezükről,  erről is ejtettek pár szót.

,,Azt hiszem, személyes nagy kedvencünk.” – mondta Jesy.

,,Nagyon izgatottak vagyunk! Jó kedvünk lesz tőle és nagyon ritmusos!” – egészítette ki Perrie

,,Igazán nyári zene, amitől az embernek jó kedve lesz és táncolhatnéka!” – folytatta Jesy

,,A videóklip pedig nagyon szórakoztató!” – teszi hozzá Leigh-Anne

A lányok hangzásvilága minden albumnál változik és sokat változtak a kezdetek óta, ezt erősíti meg Perrie is.

,,Nem igazán csináltunk eddig olyan albumot, ahol tudatosan jártunk volna el, de az új dal, igazán Little Mix-es, és tudjuk, hogy a rajongóink imádni fogják!

És természetesen nem mehettek el szó nélkül az Eat in With Little Mix mellett sem, amit a ‘Come Dine With Me’ inspirált.

,,Imádjuk a ‘Come Dine With Me’-t, és akárhányszor megnéztük, mindig mondtuk, hogy ezt nekünk is meg kéne csinálnunk! – mondta Jesy majd Leigh hozzáteszi ,,Ezt már évek óta mondjuk!”

A lányok elmagyarázták azt is, hogy ezt azért is csinálják, hogy esélyt adjanak a rajongóknak, hogy minél jobban megismerjék őket.

,,Úgy gondoltuk épp itt az ideje, hogy megmutassunk többet a rajongóknak, hogy csak együtt lógunk és jól érezzük magunkat! Nem nagyon, de kicsit kezdtük hiányolni, hogy megmutassuk a rajongóknak az igazi énünket és idáig ez jól alakul.” – meséli Jade