Jade zsűritag lesz!

A ‘RuPaul’s Drag Race’ nevezetű műsor bejelentette, hogy 2 pop icon fog csatlakozni, mint zsűri a nagysikerű műsor brit verzióban.

A BBC Three pedig megerősítette, hogy az egyik zsűri ebben az évadban nem más lesz, mint a Little Mix énekesnője, Jade Thirlwall, a másik zsűri pedig a Spice Girls-ből ismert Geri Horner.

Jade-ről már köztudott volt, hogy szereti a drag művészetet, így a rajongók biztosra vették, hogy valahogyan részese fog lenni ennek a műsornak.

,,Mindent szeretek, ami drag-gel kapcsolatos. Szeretem, hogy ez egy művészet. Szeretem, hogy mennyire mesés dolog, hogy mennyire mókás, szeretem azt is, hogy átalakíthatod a testedet egy fantasztikus, gyönyörű nővé..és az egészet, úgy ahogy van! Azt kívánom, hogy a következő életemben drag queen lehessek.

Jade és a Little Mix lányai már régóta támogatói az LGBT közösségnek és a Drag Race queens-nek is. És ha már Drag Race sztárok, Courtney Act, Alaska és William szerepeltek a ‘Power’ c. klipben is. Illetve Jade és párja, Jed a tavalyi vakációjuk alatt részt vettek az US Drag Con-on is, ami elég nagy elkötelezettségre vall.