BBC Radio 1 Life Hacks podcast

Jade tegnap közölte a követőikkel, hogy ma megjelenik egy podcast, amit a BBC Radio 1 “Life Hacks” c. műsorához készítettek vele. Ebben egy személyes, régebbi problémájáról beszél őszintén, ez pedig az anorexia. Sajnos nagyon sokan küzdenek vele, kedvencünk 13 évesen harcolt ellene. A kiváltó ok szeretett nagypapája halála volt, ami annyira megviselte, hogy eluralkodott rajta a betegség. A több, mint 30 perces hangfelvételen az elején ismerteti a saját történetét, hogy mi is vezetett neki az anorexiához, és hogyan sikerült legyőznie. Később a kórházban tett látogatás során készült beszélgetéseket hallhatjuk.

Ez év elején részt vettem a BBC podcastjának felvételén, ahol egy igen kényes témáról beszélgettünk – anorexia. Lehetőségem nyílott, hogy a Riverdale Grange kórházat meglátogassam Sheffieldben, hogy találkozzam pár beteggel, meghallgassam a történetüket és elmeséljem nekik az enyémet. Megtiszteltetés volt számomra, hogy találkozhattam velük, remélem, hogy a sztorimmal segíthettem nekik, illetve azoknak is, akik meghallgatják a podcastot, és ezáltal jobban megértik az anorexiát és rájönnek, hogy igenis van kiút belőle. A podcast holnap jelenik meg a BBC Soundson. Köszönöm azoknak a fiatal bátor nőknek, akik megosztották velünk a történetüket – mindannyian csodálatosak vagytok,remélem pozitív hatással lesz mindenkire. Jade

Valamilyen okból kifolyólag a hangfájlt nem jelzi ki, ha beillesztem a bejegyzésbe, de ezen a linken meg tudjátok hallgatni!