Jade a Galore címlapján

Az a megtiszteltetés érte Jade-t, hogy a Galore magazin címlapján szerepelhet! Ez az első önálló borítója, Perrie és Leigh-Anne után ő a 3. a csapatból, akit felkereste valamelyik újság. Kíváncsian várom, hogy Jesy mikor fog szerepelni egy borítón. De visszatérve Jade-re, csodálatos fotókat készített róla Magnus Hastings, akivel már év elején is dolgozott a “Gay Face” projekten. A fotósorozatból jó néhány kép megjelent szerencsénkre, ráadásul a címlapot is megtaláljátok a galériában. Az interjút pedig lent eléritek!

JadeThirlwallGaloreCover_s.jpg   
2~2.jpg 4~6.jpg 6~3.jpg 9~0.jpg

Magazinok > 2019 > Galore (Anglia) – ősz
Fotósorozatok > 2019 > Galore (Jade)

Mit szeretsz a leginkább abban, hogy a generációtok legjobb lánycsapata vagytok?

Szeretem azt, ahova eljutottunk. Őszintén mondom, a legnagyobb rajongónk vagyok. Azt mondták nekünk, hogy a zenénk segített az embereknek, ettől jól érzem magam. Még akkor is, amikor egy éjszakán részegen meglátjuk, hogy mit művelnek az emberek, amikor meghallják a dalunkat. Azt akarom, hogy emlékezzenek ránk, és énekeljék a dalainkat 50 év múlva egy karaoke bárban.

Ki a példaképed?

Diana Ross. A lányok. Anyukám.

Mit jelent neked a testvériség?

Hűség, más nők sikereinek ünneplése gyűlölet és féltékenység helyett, fogni egymás haját, amikor részegek vagy betegek vagyunk, harcolni más nőkért és magunkért.

Melyik Spice Girls lány akartál lenni felnőttként, illetve mennyire volt meghatározó számodra a zenéjük?

Mindig is Baby Spice-t szerettem kicsiként, és mindig ijesztő voltam, amikor úgy akartam kinézni, mint ő. A szobám Spice Girls-ből állt, tele volt poszterekkel, amiken kamu aláírások voltak tőlük, hogy felvágjak a barátaim előtt. Ők voltak az első olyan együttes, amiben nem volt kifejezetten vezető énekes, és ez ösztönzött minket arra, hogy mi is ilyenek legyünk.

Nagyon nyitott voltál, amikor az anorexiádról és a testképedről beszéltél. Milyen tanácsot adnál a 16 éves önmagadnak?

Azt mondanám neki, hogy keressen más módszert ennek a szar helyzetnek a kezelésére. Beszéljen több emberrel az érzéseiről. Ne aggódjon azon, hogy mások mit gondolnak róla, és mindez csak jobbá fog válni.

Mesélj kérlek a legutóbbi kislemezetekről, a Bounce Back-ről, ami egy igazi nyári himnusz.

Amint meghallottuk a demóját, tudtuk, hogy akarjuk. Nem tévedtünk a nosztalgikus nyári hangulattal. Olyan régóta vágytunk egy babaházas videóra, és ez teljesült a Bounce Back-el.

Mi a napi szépségrutinod?

Mindig megfelelően tisztítom a bőröm, bármi is legyen. Még akkor is, amikor egy átmulatott éjszaka után részegen érek haza, és az arcom romokban van. Mindig hidratálom, és még télen is MINDIG naptejet teszek az arcomra. Általában hetente egyszer arcmaszkot használok, havonta pedig hidratikus arckezelőt használok.

Rúzs vagy szájfény?

Rúzs. A szájfény és a régimódi frizura igazi rémálom.

Mi az a dolog, ami nélkül nem jössz el otthonról?

A jó energia kristálya.

Mi tesz boldoggá?

Annak biztosítása, hogy boldog vagyok. Ha látom a családom. Színpadon lenni. RuPaul’s Drag Race.

Olyan csapatok, mint a Spice Girls-től a Destiny’s Child-ig, mindenki szólókarrierbe kezdett egy idő után, a Little Mix viszont erős és működik. Ha szólóba kezdenél, milyen típusú zenét adnál ki?

Boldog lennék, ha Kylie/Diana Ross/MIA/Tinashe hibridje lehetnék. De ez határozottan nem fog megtörténni mostanában. Szeretek a csapatban lenni, egyedül nagyon fura és magányos lenni.

Egy jó tanács a rajongóidnak?

Amit a közösségi médiában látsz, nem valódi. Az idő nagy részében csak a legjobb dolgokat emeli ki. Tehát ne hasonlítsátok ehhez magatokat, ne becsüljétek alá magatokat. Kössétek össze magatokat a zenével.

Mi vár 2020-ban Jade-re?

Alig várom, hogy minél többet mutathassak meg abból, amit szeretek. Nekem és a lányoknak van egy nagyon izgalmas projektünk! Talán addigra párt is találok, de nem vagyok egy p*csa.