Elmaradt paparazzi képek

Az utolsó adagnak meghagytam a lesifotókat, amik az elmúlt hetekben készültek a lányokról. Az első még a párizsi koncert után, amikor Jesy, Jade és Perrie épp igyekeztek a turnébuszhoz kipihenni az aznapi fellépésüket. Az arcukon is látszik, hogy mennyire fáradtak egy két órás műsor után. Velük volt még Perrie unokatesója, Ellie is.

FdTwrKFXt8Y.jpg w3PR-595Gcc.jpg Yghssk_f5ZY.jpg 
Másnap is még a francia városban tartózkodtak, és nem pihenés miatt, hanem egy forgatás okán maradtak még. Egy ideje már sejteni lehetett, hogy a “PrettyLittleThing” márka és a Little Mix között munkakapcsolat létesült, és ezt hamarosan nyilvánosságra is hozzák! Múlt vasárnap a lányok épp reklámfilmet forgattak, a lesifotósok pedig észre is vették őket. Egy vidámparkban vették fel az anyagot, és nagyon csinosan voltak felöltözve. Egyesek szerint saját kollekciót dobnak a piacra, de ezt nem erősítette meg senki.

qwZY2DAf_SI.jpg v1KtnasjSIc.jpg tKOP06zMbYA.jpg 003~25.jpg
Kedden tartotta meg a születésnapi buliját Claudimar, aki a csapat táncosa már évek óta. A fiú 30 éves lett, és ez alkalomból rendezett egy partit a DUO klubban, Londonban. Leigh-Anne és Jade jelentek csak meg, igen extrém szettet viseltek. Jade ruhája ismerős lehet annak, aki anno a Joan of Arc kiadatlan videójának részleteit látta, pont ezt viselte ott is. Nem sok mindent takar, épp ezért tűrte előre a haját, hogy a fotósok ne a mellét fényképezzék. Most először láthattuk a kész tetoválását is a jobb lábfején.

_CjJjgtT9T4.jpg 9sZF3PtaVy4.jpg H-v2UfMEUUg.jpg jBytUhcnyo0.jpg

Paparazzi fotók > 2019 > Szeptember 28 – Jade, Jesy és Perrie megérkeznek a turnébuszhoz, Párizs, Franciaország
Paparazzi fotók > 2019 > Szeptember 29 – A “PrettyLittleThing” reklámjának forgatásán, Párizs
Paparazzi fotók > 2019 > Október 01 – Jade és Leigh-Anne megérkeznek Claudimar Neto születésnapjára a DUO kluhboz,London