Új SN fotó & GRLS! Fesztivál hír

A Supreme Nutrition olykor-olykor közzétesz egy képet a Perrie-vel közösen készített fotósorozatból a rajongók legnagyobb örömére! Sajnos nem sűrűn történik ez meg mostanában, de nemrég kaptunk egy eddig nem látott darabot a sorozatból. Ezen már nem takarták ki teljesen a felsőjén látható Off-White feliratot, ami érdekes, mert a korábbiakról leszedték. Perrie mindenesetre gyönyörű rajta!

7hwE8IlEPbM.jpg   

Van egy nagyon szomorú hír, ami Perrie-vel és a GRLS! fesztivállal kapcsolatos! Kedvencünk tegnap este bejelentette, hogy nem tud Brazíliába utazni a többiekkel, mert rosszullétek gyötrik. Sajnos pontosan nem tudjuk, milyen betegséggel küzdhet, de jobbulást kívánunk neki!

Annyira sajnálom, hogy be kell jelentenem, nem vagyok képes elutazni és fellépni Brazíliában a lányokkal vasárnap, mert rosszul érzem magam. Minden rajongómnak, akik mennek a showra, összetört a szívem, hogy nem lehetek veletek, de tudom, hogy a lányok egész biztosan odateszik magukat a fellépésen, és a hiányom sem gátolja meg őket abban, hogy hatalmas műsort adjanak!