TV Times magazinban

A Radio Times magazin után a TV Times is a Little Mix-ről írt. A heti újságban egy új interjút olvashatunk velük, ami a ‘The Search‘ műsorral kapcsolatos. Sok érdekes dolgot mondtak el, ezt a beszélgetést le is fordítottam nektek. Ezen kívül a borító és a lányokat érintő oldalak szkennjeit is eléritek a galériában!

image1~155.jpg image3~130.jpg image2~141.jpg 

Mi teszi különbözővé ezt a műsort a többi tehetségkutatótól?

Leigh-Anne: Mindannyian jártunk ezeknek a versenyzőknek a cipőjében, és megéltük ezt a kalandot, így rengeteg tudással rendelkezünk ezt illetően, amit nekik adhatunk.

Jade: Közel 10 éve vagyunk ebben az iparágban, szóval tudjuk, miről beszélünk.

Jesy: Amikor valaki ideges, az kihat az énekhangjára, és így néha nem lehet hallani a teljes potenciálját. Énekesként mi ezt megértjük, míg a többi műsorban ezt nem veszik figyelembe mindig.

Milyen mentor vagy?

Jesy: Haha! Azt hiszem mindannyian teljesen mást néztünk a dolgokban. Mindannyiunknak különböző ízlése van, tekintve itt arra is, hogy mit is kerestünk egy hangban és egy csoportban.

Leigh-Anne: Rájöttem, hogy túlságosan érzékeny vagyok – abba kell hagynom a sírást.

Perrie: Igazságos vagyok, de néha válogatós. Nem gondoltam volna, hogy ennyi mindenben nem fogunk egyet érteni…

Jade: Olyan megosztottság volt néha közöttünk, hogy amikor valaki ‘igent’ mondott, akkor a többiek ‘nemet’. Elég félelmetes volt nemet mondani – azt hiszem, mind a négyen rosszul aludtunk az miatt, hogy valakinek összetörtük az álmát.

Úgy tűnik, pontosan tudjátok, hogy mit kerestek…

Perrie: Ez csak a csoportban töltött évek tapasztalatainak köszönhető, hogy tudjuk mi működik és mi nem. Megnyertük a főnyereményt együtt, amit a kémiának, a barátságunknak, mindennek köszönhetünk, és ha belegondolunk, ez pontosan az alapja az egésznek! Tehát mentorként minden apróságra figyelnünk kellett, amikor eldöntöttük a dolgokat.

Miért fontos a reménykedőknek részt venni egy meghallgatás-koncerten, mielőtt kiválasztanátok a végső zenekart?

Jesy: Mert ezáltal azonnal kiderül, hogy ki való színpadra és ki nem. Amikor szólistaként indultam a The X-Factorba, annyira ideges voltam, de amikor összekerültem a lányokkal, olyan voltam ettől, mint egy új előadó. Őrület, hogy másoknak hála hogyan tudod érezni magad a színpadon.

Mi az az öt dolog, ami kell egy tökéletes bandához?

Jesy: Kémia, szenvedély, kemény munka…

Leigh-Anne: Tehetség…

Jesy: És a barátság.

Perrie: Amikor találkoztunk a The X-Factorban, mindannyian egy hullámhosszon voltunk az elejétől kezdve. Hamar legjobb barátokká váltunk, majd amikor együtt énekeltünk, hihetetlen volt. Ugyanolyan lányok voltunk, ugyanolyan mentalitással, ugyanazt akartuk, és keményen dolgozni akartunk érte. Egyikünk sem érhette volna ezt el a másik nélkül.

Az élő műsor májusban indult volna, ám el kellett tolni a koronavírus miatt. Hogyan érzitek magatokat a ‘The Search’ élő közvetítésével kapcsolatban?

Jade: Nos a karantén időszak annyit tett, hogy a bandáknak több idő jutott összeszokni és pontosan kidolgozni, hogy kik is akarnak lenni zenészként. Csináltunk néhány Zoom hívást mindegyik együttessel, és büszke “anyukáknak” érezzük magunkat, mert láttuk, hogy mennyit próbáltak. Tehát valószínűleg előnyben vannak, mert hónapok jutottak a próbákra. Valójában nem lesz mentségük: ezeknek a bandáknak az élő műsorokban készen kell állniuk az indulásra!