Magánélet

Jelenlegi párja: Jade szingli 2019 nyara óta. Saját megerősítése szerint randizgat, de komoly barátról eddig szó nem esett.

Korábbi kapcsolatai:

Jed Elliott [2016 – 2019]
Az igazi álompár! Jed-t és Jade-t még Jesy ex-vőlegénye, Jake Roche mutatta be egymásnak. Kettejük között eleinte csak szimpla barátság volt, ám később rájöttek, többet éreznek a másik iránt. 2016.elején vállalták fel a kapcsolatukat, amikor közösen utaztak el Párizsba. A páros igyekezett azon dolgozni, hogy szerelmük erős maradjon. Mivel mindketten a zeneiparban dolgoznak, Jed a The Struts banda tagja, így folyton turnéznak, távol vannak egymástól. Épp ez miatt döntöttek úgy 2019-ben, hogy szakítanak. Barátilag sikerült mindezt rendezniük.

Sam Crasce [2012-2014]

Jade és Sam 2012-ben kezdtek el randizni. Sam a Diversity tánccsapat tagja és 2009-ben megnyerték a Britain’s Got Talent-et. 2014. júniusában szakítottak, zsúfolt napirendjeikre hivatkozva, ám sok pletyka ment arról, hogy Jade megcsalta Sam-et Derry Mensah-hal. Ám idén, egy évvel a szakítás után arról kezdtek pletykálni, hogy ismét össze jöttek, ugyanis októberben kéz a kézben látták a párost. Érdekesség, hogy Jade csapattársa, Jesy is 2014. júniusában szakított a barátjával, Jordan Banjo-val.

Akikkel összeboronálták:

Derry Mensah [2014]

Sam Craske állította, hogy Jade Derry-vel csalta meg őt. Ehhez azonban egyik fél sem szólt hozzá. Az tény, hogy sosem látták együtt őket.

Michael Auger [2014]

A Collabro tagjával is összeboronálták anno Jade-t, de ez is csak pletykának bizonyult.

Jason Derulo [2015]

Közös daluk, a Secret Love Song miatt hozták össze őket az emberek a Jingle Bell Ball-os fellépés után. Állítólag a fiúnak nagyon tetszett Jade, és keringtek olyan pletykák, miszerint akkoriban kibontakozóban volt egy kapcsolata az énekesnőnek. Feltehetőleg itt már Jed-re gondoltak, csak sokan Jason-t hitték a barátjának.

Charlie Puth [2017]

Az ‘Oops’ c. dalukat közösen énekelték, és az X-Factorban is felléptek. Sokan már akkor összeboronálták őket, ám ez hamisnak bizonyult, mivel Jade akkoriban Jed-el járt.