Magánélet

Jelenlegi párja: Jesy is szingli jelen pillanatban.

Korábbi kapcsolatai:

Chris Hughes [2019.január 16. – 2020.április]

Bár ismerősei szerint nem érintette túl jól a szakítás, Jesy nem maradt sokáig szingli. 2019. januárjában lencsevégre kapták egy gyors étteremben Chris Hughes társaságában. A páros folyamatosan csókolózott, egy másodpercig sem zavartatták magukat. A kapcsolatukat egyikőjük sem erősítette meg, ráadásul 3 héttel ezután azt pletykálták, hogy szakítottak is, amit a fiú nehezen viselt. A BRIT Awards-on is inkább gyerekkori barátnőjével jelent meg, ráadásul az after partin James Arthurral mulatott, akivel össze is boronálták. Február végén azonban a londoni reptéren látták őket, amint siettek a Dublinba tartó járatra. Elutaztak egy hétvégére, majd hazafele menet Instagramon erősítették meg, hogy együtt vannak.

A 2020-as koronavírus járvány miatti karantént nem bírta ki a kapcsolatuk, és szakítottak.

Harry James [2017 – 2018]

Jesy azonban nem szomorkodott sokáig. Összeismerkedett Harry James-el, akivel remekül kijönnek. A fiú még helikopterezéssel is meglepte kedvesét. Kapcsolatukat Leigh-Anne születésnapi bulijáig titkolták, ott azonban közösen jelentek meg. Instagram Story-ba sűrűn posztoltak randijukról. A fiú még a 2018-as Brit Awards-ra is elkísérte.

2018-tól azonban kisebb változás történt a kapcsolatukban. Jesy-t egyre többször látták bulikban, ahol teljesen lerészegedve összevesztek, többször is elindult a szóbeszéd, miszerint szakítottak. Bár a közösségi oldalaikon azt mutatták, hogy egy hétköznapi páros, akik összebújva filmeznek, a rajongóikkal nem tudták ezt elhitetni. Sokak szerint nagyon rossz hatással van rá Harry életvitele. Év végén szakítottak is.

Chris Clark [2017.február – április]

Mindenki nagyon féltékeny volt Jesy-re, amikor februárban kiderült, hogy a dögös Chris Clark fejét sikerült elcsavarnia. Minden jól indult, érződött a köztük lévő kémia. Azonban áprilisban váratlanul eltűntek a közös képeik. Kiderült, hogy a fiú szakított vele, mert szerinte különböző az életük. Később nyilvánosságra hozta egy ismerős, hogy mindezt telefonon közölte a lánnyal, aki épp Amerikában vett részt a Dangerous Woman turnén.

Jake Roche [2014.augusztus – 2016.október]

Jesy  a ‘Rixton’ banda frontemberének, Jake Roche menyasszonya volt. Elrepült Los Angelesbe, hogy egy koncertjükön részt vegyen még 2014 augusztusában, ekkor kezdődtek a találgatások, hogy együtt vannak-e vagy sem miután egy képet és videót is posztolt az Instagramon. Nem kellett sokat várni a megerősítésre, nem sokkal ezután postolt egy képet is, amin csókolóznak 2014 októberében. 2015 júliusában pedig Jake, Ed Sheeran segítségével megkérte a kezét az egyik LM próbán és természetesen Jesy igent mondott.

,,Én terveztem ki mindent egyedül, idegölő pillanat volt az biztos, de nagyon jó volt. Egy önjelölt romantika király vagyok! – mesélte Jake a meghitt pillanatról.

A nagy szerelem azonban kissé megingott, amikor a Get Weird bemutatópartiján Jesy sírva távozott, állítólag összeveszett a fiúval. Ez akkor úgy tűnt, rendezve lett, ám egy évvel később szakítottak. Egyesek szerint a lány családot akart már, viszont Jake még nem állt készen az apaságra. A páros a mai napig nem beszélt a szakításról.

George Shelley [2014]

2014 tájékán kezdtek pletykák keringeni arról, hogy Jesy és az Union J együttes tagja, George Shelley egy pár lenne. Sőt, a V fesztiválon készített fotók alapján elég sokan biztosak voltak benne. Ám a páros hevesen tagadta, hogy több lenne köztük barátságnál, és megerősítették, hogy csak régi barátok.

Jordan Banjo [2012-2014]

Jordan a Diversity táncosa, akik megnyerték a 2009-es Britain’s Got Talent-et. 2012-ben kezdtek randizni, de 2014 tájékán szakítottak kevés szabadidejük miatt. Amikor tehették, minden idejüket együtt töltötték. Ekörül szakított Jade és barátja, Sam Craske is.