Magánélet

Jelenlegi párja:

Andre Gray [2016.május 28. – jelenleg is]
Andre-t a barátai mutatták be neki. Jordan-el való szakítása után eszébe sem jutott volna, hogy belevesse magát egy újabb kapcsolatba, ám a fiú teljesen elbűvölte. Hamar össze is jöttek (Leigh erősítette meg, hogy május 28-án), és ezt fel is vállalták 2017 elején. Andre szinte mindig igyekszik barátnőjével lenni, a Dangerous Woman turnéra is elrepült, hogy meglephesse Leigh-Anne-t. 2017-ben együtt is karácsonyoztak.
A páros azóta össze is költözött, és már tervezgetik az esküvőjüket. A lánykérésre a 4. évfordulójukon, 2020.május 28-án került sor romantikus közegben (olvasok róla).

Korábbi kapcsolatai:


Jordan Kiffin [2012. – 2016.év eleje]

Jordan volt Leigh első igazi nagy szerelme. A páros a Little Mix első dalának, a “Wings” #1. partiján találkozott először. Eleinte titokban randizgattak, majd 2013 elején felvállalták kapcsolatukat. Mindent elsöprő szerelemnek tűnt, hiszen remekül megvoltak együtt. Közösen mentek el nyaralni, rendezvényeken jelentek meg,stb… Váratlanul érte a rajongókat a hír, hogy 2015-ben szakítottak. Leigh ezt nem bírta felfogni, bulikba folytotta bánatát, és csak a barátaira számíthatott. Azonban hamar kibékültek, és úgy tűnt, minden rendeződött közöttük. Ismét együtt mentek nyaralni, majd nemsokkal később hideg zuhanyként ért az újabb szakítás híre. Leigh elfoglaltsága miatt döntött úgy, hogy jobb, ha véget vetnek a kapcsolatuknak, hiszen őt lefoglalta a 4. albumuk promótálása. Az Our World-ben is szép szavakkal illeti korábbi kedvesét.

Akikkel hírbe hozták:

Jamar Harding [2012]

Bár kapcsolatukat sosem erősítették meg, 2012-ben pár lesifotón kézenfogva láthatóak.