2014

 

Január Demi turnéjának próbáival telt a lányok számára. Amerikában február 4-én jelentették meg a Salute albumukat. Még ebben a hónapban útjára indult Demi Lovato The Neon Lights turnéja, ahol 22 állomáson volt előzenekar a Little Mix.

A Sport Relief felkérte a lányokat, hogy vegyenek részt a kampányukban, melyre örömmel mondtak igent. Felvették a Word Up! cameo-ját, melyhez még februárban forgattak egy videóklipet. A kisfilmet március 2-án jelentették meg. Áprilisban kiderült, hogy a 2. albumuk címadó dala lesz a 3. és egyben utolsó kislemez is. A rádiókban április 28-tól hallhatták az emberek. A hivatalos klipjét május 2-án mutatták be, és több, mint egy milliós megtekintést produkált 24 órán belül.

Második önálló turnéjuk május 16-án vette kezdetét, elődjéhez képest nagyobb volt, több díszlettel, tánccal egészült ki. Arénákat töltöttek meg a lányok, akármerre jártak. Júniusban életük első Capital FM Summertime Ball-ján is részt vehettek.

Várhatóan szeptemberben kezdték volna meg a Salute turné Észak-Amerikai részét, azonban ezek az állomások törlésre kerültek, mert megkezdődtek a 3. album munkálatai.