2015

 

A Black Magic áttörése…

A 2015-ös Brit Awards-on megerősítették a hírt, miszerint még ebben az évben megjelentetik 3. albumukat. A munkálatokat befejezték, és teljesen új hangzással térnek vissza több, mint egy éves hallgatásból. Körülbelül 100 dalt írtak rá, és ebből válogatnak. Több pop stílusú dal kerül rá, nem lesz annyira R&B-s, mint a Salute.

Májusban kiadták Black Magic kislemezüket, mely az új lemez előfutára lett. A dalt remekül fogadta a közönség, szinte tarolt a különböző zenei listákon. Három hétig volt #1. A fellépéseik száma megduplázódott, rengeteg rádiós műsorba hívták őket.Dalt írtak Britney Spears-nek is, a Pretty Girls-t, melyet Iggy Azalea-val közösen énekelt fel, szintén májusban jelent meg.

Júniusban megjelent Gold Magic névre keresztelt első parfümük is, mellyel sikeresen betörtek a parfüm piacra is. Július 25-én kiszivárgott az album borítója, a csapat hivatalosan Twitteren jelentette be, hogy Get Weird lesz a neve, és november 6-án fog megjelenni. Jade szerint azért választották ezt a címet, mert azt akarták elérni, hogy megmutassák, mindenkiben ott rejlik a “furcsaság”,

Október 2-án megérkezett az album második kislemeze, a Love Me Like You, melyhez iskolai bálos videót forgattak. November 6-án megérkezett a Get Weird, melynek deluxe verziója 16 dalt tartalmazott. A SYCO és a Columbia Records-al közösen adták ki. Megjelenése után több országban arany- és platinaminősítést kapott. Már az első héten a második helyit jutott, több, mint 60 000 példány kelt el belőle addig. Rengeteg pozitív kritikát kapott.

Még év végén bejelentették, hogy a harmadik kislemeznek a lírai Secret Love Song-ot választották, mely 2016-ban lesz majd hallható.

Az évben több kampányra is felkérték őket: a Peta is kapott a lehetőségen, és a lányokkal promótálta jótékonysági munkálatait, a Barbie egy versennyel kapcsolatosan kereste meg őket, míg az USA Pro az új kollekciójuk reklámozásának céljából szerződtette a Little Mix-t.