2017

 

Az igazi “Glory Days” időszak…

Év elején meg is jelentették a Touch klipjét, ami iszonyatosan jól nyitott a listákon és YouTube-on is. Még ebben a hónapban bejelentették, hogy ismét fellépnek a Brit Awards-on, ráadásul 3 kategóriában jelölték is őket. Februárban elindult Ariana turnéja Amerikában, ahol a Little Mix mint előzenekar kíséri el őt. Arénákban léphettek fel, rengeteg ember előtt. Egy izraeli fejlesztő kikotyogta, hogy egy applikáción dolgozik a csapattal, azonban erről nem kaptunk információt azóta sem.

A Dangerous Woman turné alatt igyekeztek minél több amerikai Mixert elérni, ezért rádiókban promótálták dalaikat. A Brit Awards idejére hazarepültek, ahol fantasztikus show-t nyújtottak a Shout Out To My Ex dalukkal. Végre bezsebeltek egy Brits díjat is, hiszen ez lett az év kislemeze. A díjátadó után rögvest visszatértek Ariana-hoz, folytatták a turnét. Felreppentek a pletykák, miszerint újabb videót forgattak, ez megerősítésre került március elején. A No More Sad Songs lett a 3. kislemez, melyben Machine Gun Kelly is közreműködik. A klipet a Sakáltanya c. film ihlette. Március végén meg is jelent a kisfilm. Áprilisban véget ért a DW turné, a lányok hazatérhettek családjukhoz.

Éppen, hogy véget ért Ariana turnéja, a Little Mix megkezdte a próbákat a sajátjukra. A turnén látható háttérvideók forgatása már április végén megtörtént. Májusban több információ is kiderült: részt vesznek a Summertime Ball-on, ráadásul a híres rapper, Stormzy-val közös projekten dolgoznak. A rejtélyes munkálat hamar ki is tudódott, bejelentették, hogy a Power lesz a 4. kislemez, és az előbb említett előadó is közreműködik benne. A kislemez borítóját egy rajongójuk tervezte.

A Glory Days turné mellett párhuzamosan indították el a Summer Shout Out turnét, ami május 21-én startolt el a Wirral Live-on. A lányok elkövetkezendő hónapjai koncertezéssel teltek. A turnéjuk teltházzal ment végig.

Június 4-én részt vettek Ariana Grande jótékonysági koncertjén, a One Love Manchesteren, ami az énekesnő Manchesteri fellépésén bekövetkezett terrortámadás áldozatainak emlékére került megrendezésre. Június 9-én megjelent a Power klipje, ami remekül szerepelt a YouTube-on. A Summertime Ball-on végre sikerült a Hair-t előadniuk Sean Paul társaságában is! Ennek a hónapnak a végén újabb USA Pro-s fotózásra került sor. Júliusban részt vettek a Lionesses kampányában is.

A turné augusztusban szünetre ment, ezidő alatt a lányok pihentek. Addig sem hagyták újdonság nélkül rajongóikat, bejelentették, hogy a CNCO-val közösen kiadják a Reggaetón Lento (remix) változatát. Sőt, ebben a hónapban érték el a 30 milliós kislemezeladást. Augusztus végén megjelent az új USA Pro-s kollekciójuk is.

Ebben az évben sem hagytak minket finom illat nélkül. A Wishmaker megújított verziójával drukkoltak elő, a Wishmaker Party Edition-nel. Szeptemberben megérkezett a Reggaetón Lento klipje is, ami igazi partis hangulatú lett. A lányok részt vehettek az iHeart Radio Music Fesztiválon, ahol a fellépést Perrie-nek rosszullét miatt ki kellett hagynia.

Október elején kiderült, hogy hiába vártunk a Little Mix 5. albumjára, csak a Glory Days megújított verzióját adják ki, a The Platinum Editiont. Az album tartalmaz 3 új dalt és egy exkluzív dokumentumfilmet az elmúlt egy évükről. Október 20-tól előjegyezhetővé válik, és november 24-én fog megjelenni. Még ebben a hónapban folytatódott a Glory Days turné angliai aréna része.

November 26-án véget ért a turnéjuk, és bejelentették, hogy kimerültség miatt kihagyják a Jingle Bell Ball-t. December 3-án felléptek az X-Factor döntőjében a CNCO-val közösen, előadták a Powert és a Reggaeton Lento-t.

Év végén megkezdődtek a #LM5 munkálatai. Karácsony előtt meglepték rajongóikat a Nothing Else Matters turné-összefoglaló videójával.