Könyvek

READY TO FLY (2012)

2012-ben a csapat kiadta a hivatalos debütáló könyvüket. Ebben összefoglalják az életüket röviden az X-Factor előtti időszakról, de szót ejtenek a meghallgatásokról, a táborról, egészen a mentorok házáig. Természetesen a győzelemről is részletesen beszámolnak, majd az azt követő egy-két hónapról egészen az X-Factor turnéig.

Hivatalos ismertető: Előző évben Perrie, Jesy, Jade és Leigh-Anne csak 4 eltökélt lány volt. Aztán jött a The X-Factor, a sikítozó rajongók, teltházas turné és a lemezszerződés – a Little Mix élete már nem lesz olyan, mint régebben. Ők nemcsak az első csapat, akik megnyerték a műsort, hanem legjobb barátok és a lányok olyanok, akiket minden lány akar.

Most megírták első hivatalos könyvüket, hogy bemutathassák, kik is ők valójában. A verseny korai fázisában ért zaklatás és személyes kritikák ellenére küzdöttek, megdolgoztak a sikerükért. Most a színfalak mögé visznek, hogy elmesélhessék csodálatos történetüket.

Csatlakozz a Little Mix-hez, akik elindulnak egy kirándulásra, énekelnek az úton a sztárságig. Nézd meg a világot: ez csak a kezdet!

OUR WORLD (2016)

A következő önéletrajzi könyvükre 4 évet kellett várni, ez azonban jobban betekintést ad a privát életükbe. Őszintén megnyílnak betegségekről, párkapcsolatokról és a barátságukról.

Hivatalos ismertető: Little Mix Anglia legsikeresebb lánybandája jelenleg. Hírnevet szereztek – és egymást megismerték – a The X-Factorban, 2011-ben. Öt évvel később erősebbek lettek, hatalmas globális sikereket értek el.Három platina minősítésű albummal az Egyesült Királyságban és több,mint 14 millió eladott kislemezzel világszerte, a zenekar mind a rajongók,mind a kritikusok kedvelik, elismerik a nagyszerű zenéjüket.

Ebben a könyvben a lányok megosztják a kulisszák mögötti életüket, a személyes sztorijaikat és a sikerüket. Megmutatják a sok csúcsot – milyen izgalmat éreznek emberek ezrei előtt; hogy milyen érzés, amikor a dalod világszerte #1 – és a mélységeket is. Ezek a lányok folyton együtt vannak, és hihetetlenül szoros barátságuk pedig erősebbé és erősebbé vált az évek során. Most a lányok olyanok, akár a testvérek, és ebben a könyvben megosztják utazásaikat, és hogyan élvezik az álmaik valóra válását.

Exkluzív fotókkal teli ez a könyv, ami megosztja velünk a lányok legbensőbb titkait – reményeiket és álmaikat a jövőről, családjaikról, párkapcsolataikról,stílustanácsaikról és mindenekelőtt a barátságukról.Ez a Little Mix története a saját szavaikkal, elmondanak neked mindent, amire kíváncsi vagy az életükről, mind a privát életben, mind pedig a rivaldafényben.