Piercingek

PERRIE PIERCINGJEI

Piercingjeiről leghíresebb bandatag Perrie. Az orrában is található egy szimpla ezüst karika, amit 2013 március vége – április eleje tájékán készíttetett. Eleinte csak egy pici bogyó volt bent, később ezt váltotta a karika. Manapság olykor-olykor egy vastagabb karikára cseréli le. Perrie egy microdermal piercing-el is büszkélkedhet, ami a nyakán van. 2013. áprilisában láthatták először rajongói, amikor szinte szándékosan hívta fel mindenkinek a figyelmét rá. Egy időben készíttethette az orrpiercingjével. Azóta nem láttuk, nem is mutatta, valószínűleg megszabadult tőle.

Perrie fülbevaló terén sem éppen visszafogottabb. A bal fülébe lövetett még kettő lyukat, amik mellé egy tragus piercinget is csináltatott. Utóbbi 2014-ben készült, manapság egy pici álomfogós piercinget tesz bele. Jobb fülében csak egy lyuk van.

JESY PIERCINGJEI

A bandában Perrie-n kívül még Jesy-nek van orrpiercingje. Ő 2014-ben szúratta magának. Társával ellentétben azonban ő csak egy pici követ tetetett be. 2012 előtt készíttethetett egy köldökpiercinget magának, amit még a mai napig is visel.

Jesy is átlövette a fülét,mégpedig a jobbat, a 2013-as Brit Awards-on már legújabb szerzeményeivel jelent meg. Ő is csináltatott magának egy tragust, majd bővítette gyűjteményét, és a bal fülébe is lőttek még kettőt.

LEIGH-ANNE PIERCINGJEI

Leigh-Anne-nek mindösszesen egy piercingje van, az is a köldökében. Ezt feltehetőleg még az X-Factor előtti időszakban lövette.