Tetoválások

LEIGH-ANNE TETOVÁLÁSAI

Leigh-Anne-nek két tetoválása van, mindegyik a hátán található. Először a tarkójára varratta a “Believe” feliratot (magyarul: hinni) . 2013 márciusában folytatta tetoválását, és egy nagy átívelő kotta került fel oda négy pillangóval, melyek egyre nagyobbak lettek.

JADE TETOVÁLÁSAI

Jade a gerincének vonalára varratott egy arab idézetet.”Bárki elérheti az álmait, ha megvan a bátorsága.” Ez tisztelgés az anyai nagyapja, Mohammid Badwi iránt, hiszen az énekesnő egy részt Egyiptomi, egyrészt Jemeni származású.

Három évet vett igénybe a készítése, ennyibe telt a tökéletesítése, maximalista vagyok. Alapvetően arab, hiszen a nagypapám arab származású, ezért ez számomra emlék róla. Bárki elérheti az álmát, ha megvan a bátorsága. – tette hozzá

Jade 2016-ban egy utazás alkalmával ismét varratott a testére. Ibizán nyaralt 3 barátnőjével, Samantha Donkinnal, Holly Robinsonnal és Anna Sophie Barrasal. A lányok egy apró szív tetoválással a bal bokájukon tették emlékezetessé a kiruccanásukat. Samantha osztotta meg mindenkivel a képet.

Most, hogy a barátság-tetkóink begyógyultak, ezzel jelöltük meg életünk legszebb emlékét!Ibiza 2016 örökké, lányok ti vagytok a legjobb barátnőim a világon! ❤️ Szeretlek titeket!!

JESY TETOVÁLÁSAI

A Little Mix-ben egyértelműen Jesy a tetoválás mániás. Szinte minden évben újabbal gazdagodik. 2013. júliusában egy idézetet varratott a jobb combjára. “A tiger never loses sleep over the opinion of sheep. – A tigris sosem veszíti el álmát a bárányok miatt. ” Ez egy inspiráló üzenet, mellyel a gyűlölködők és kritizálók fölé emelkedik.Ezen kívül a bal oldalára is varratott,sajnos erről sokat nem tudunk, képeken nem mutogatja annyira. “you were born an original so don’t die a copy – eredetinek születtél ezért ne halj meg másolatként

2013. augusztusában visszatért a tetováló szalonba, és a jobb csuklójára római számokat varratott. Ez 2011.08.19-ét jelöli, aznap alakult meg a Little Mix az X-Factor táborában. Még az év decemberében folytatta a sort, a londoni Frith Street-i szalonban, Oliver Macintosh a bal kezére csodaszép rózsákat készített.

2014.januárjában visszatért Oliver-hez, hasonló tetoválása lett, csak a rózsák közé egy koponya is került, szintén a bal kezére, csak a külső részére. Júliusban a jobb karjának belső részére egy Marilyn Manson idézet került. “Music is the strongest form of Magic – A zene a legerősebb formája a Varázsnak.

2015.februárjában a Once Upon A Time felirattal gazdagodott, ami Jakel való találkozására utalt. Állítása szerint ez állt akkoriban legközelebb a szívéhez.

Nemrégiben varrattam újra magamra – mesélte a Fabulous magazinnak – Amikor én és Jake először összejöttünk…mielőtt elaludnék, mindig elmesél egy kis mesebéli történetet arról, hogyan jöttünk össze. Tehát ez tényleg roppant cuki.

Egyik nagy álma volt, hogy a híres Bang Bang tetováljon rá, 2015.augusztusában ez valóra vált, egy tollat és egy szemet varratott magára.

Mindig is arra vágytam, hogy @bangbangnyc tetováljon, és ez tegnap valóra is vált.

2017.februárjában folytatta a tetováltatást. Bal kezének ujjaira 6 szimbólum került. A mutatóujjára a pikk, középsőre a káró, gyűrűsujjára a treff,kisujjára a kőr, egy kereszt a hüvelykujjára és egy villám jel, szintén a középső ujjára. Szeptemberben a bal kézfején már rózsák virítottak, feltehetőleg abban a hónapban készültek.

2018.január 18-án újabb tetoválásokkal gazdagodott. Először is bal kulcscsontjára tetováltatta a “girl power” (csajhatalom) szöveget, majd jobb kezének mutató – és gyűrűsujjaira egy E és J betű került, középső ujjára pedig az “amor” (szerelem) szócska. Gabby Colledge készítette neki.

2018.decemberben egyik barátjával közös tetkót csináltattak, a jobb kezére került az “icon” szó. Később visszatért Gabby Colledge-hez, aki már több tetoválást készített neki. A bal füle mellé készült el a szív királynő jele, utalva erre a “Joan Of Arc” dalukra. Ez az első színes tetoválása.

Szintén Gabby Colledge készítette neki a bal melle alá a fegyvert is. Ez többekben ellenszenvet váltott ki, ugyanis nem tartják jó példának, hogy ilyet varrat magára.