Get Weird – harmadik album

A Get Weird a brit lánybanda 3. nagy albuma, ami 2015. november 06-án jelent meg és a Syco Musical és a Columbia Records adta ki. Az albumnak már 2 single lemeze jelent meg, a Black Magic és a Love Me Like You.

A 2015-ös Brit Awards-on a csapat megerősítette, hogy kész az album és úgy írták le, hogy teljesen új hatású lesz, ami 2015-ben jelenik meg. Több mint 100 dalt írtak az albumra, májusban kiadták az album első single lemezét, a Black Magic-et. A Little Mix közre működött és megírták Britney Spears – ‘Pretty Girls’ c. dalát, ami szintén májusban jelent meg. A banda megerősítette, hogy az albumon több a pop hangzás, a dalok szórakoztatóak és sokkal mélyebbre hatóak.

2015. július 15-én bejelentették, hogy az albumnak a ‘Get Weird’ nevet adták és másnap már elérhetővé tették az előrendelést is.

2015. szeptember 25-én megjelent a második single lemez, a Love Me Like You. A ‘Hair’ c. dalt promóciós kislemezként adták ki. A dal az UK chart listán a 35. helyen végzett. A ‘Weird People’ c. dalt szintén promotálásként adták ki október 16-án és a ‘Grown’-t is, ami október 30-án jelent meg.