Salute – Második album


A Salute lett a második lemezük. Az album 2013. november 11-én jelent meg szintén a SYCO és a Columbia Records által. A munkálatai egészen ’13 szeptemberéig tartottak, és egyes pletykák szerint még 2012-ben kezdődtek el. Az album társszerzői javarészt maguk a lányok voltak. Sokkal többet vettek részt az elkészítésében, mint a DNA-nél. A lemez megtartotta a pop-os, r&b-s vonalát ,de inkább az utóbbi felé vette komolyabban az irányt. Első kislemez róla a Move volt. 

2013. márciusában egy interjúban kotyogták ki, hogy szeretnének egy következő albumot, ami sokkal R&B-sebb, Jesy pedig inkább dance felé vinné a dolgot. Áprilisban álltak neki az új dalok írásának. Már itt is hangoztatták, hogy szerették volna,ha a klubbok is játsszák a dalaikat. Októberben feltöltöttek egy videót a hivatalos Youtube csatornájukra, ahol bejelentették, hogy a neve Salute lesz, és október 7-étől előrendelhető lesz. (videó)

Salute album 1x Platinalemez lett szerte a világon. A három kislemez róla, a Move 2x Arany, a Little Me 1x Ezüst, a Salute pedig 1x ezüst lett.