Házi kedvencei

Perrie-ről köztudott, hogy rajong az állatokért. Így nem is meglepő, hogy nem egy kiskedvence van otthon. Jellemző rá, hogy a turnéira el is viszi magával őket.

 

Travis [?]

Travis-t 2020. tavaszán vette magához Perrie, és együtt nevelik Alex-el. Nagyon jól kijön Hatchival. Sok információt egyelőre nem szivárogtatott ki a kutyusról.

 

Hatchi [pomerániai törpespicc]

Hatchi évek óta hűséges kiskutyája Perrie-nek. Még Zayn-től kapta 2012 novemberében ajándékba. A szakításuk után is gazdájánál maradhatott. Ő egy aranyos, hiperaktív pomerániai törpespicc, aki iszonyatosan hozzánőtt a lány szívéhez. Ha lehetősége van rá, mindenhová magával viszi. Van, hogy igazi sztárként utazik, amerre megy, mindenki hamar megszereti a kutyust. A turnék színfalai mögött sűrűn megjelenik, néha galibát okoz, pl.: bekakil az öltözőbe. A lányok “Hair” klipjében is szerepet kapott. Ő az első számú kutyája, mindig vele van. Külön Instagram fiókot is létrehozott neki @hatchisgreatadventures néven.

 

Teddy [yorkshire terrier]

Teddy 2014 őszén került Perrie-hez, őt is Zayn ajándékozta neki. A kutyus, Hatchi-hoz hasonlóan, maradt a lánnyal a szakítás után. Olykor-olykor feltűnik egy-két kép a kutyáról, aki jelenleg Jonnie-nál van. Kiskorában zokniból varrt neki Perrie kis ruhát is.

 

Jack [sima házimacska]

Jack Perrie gyerekkori cicája, akit jelenleg is magánál tart. Már több, mint 12 éves elmúlt, de még mindig eleven. Alex több Insta Sztorijában láthattuk, amint épp próbált megbarátkozni az állattal, de az megharapta.

 

Prada [perzsa macska]

Prada-t még 2013-ban fogadták örökbe Zayn-el. Ő egy lány cicus. A szakítás után ő is maradt kedvencünknél. Sűrűn láthattuk képeken, illetve videókon.

Perrie 2017. januárjában szomorú hírt közölt. Szeretett cicusa itthagyta őt.

El sem hiszem, hogy el kellett búcsúznom ma ettől a kicsikétől! Örökké a szívemben 💔❤️

 

Benji [ismeretlen]

Prada-val együtt fogadták örökbe, fiú cica, fajtáját nem tudni. Sajnos róla a lehető legkevesebb információnk van. A szakítás után feltehetőleg Zayn-el maradt, mivel azóta sehol sem szerepelt Perrie-nél.