Magánélet

Jelenlegi párja:

Alex Oxlade-Chamberlain [2016.november – jelenleg is]
2016 végén terjedt el a pletyka, miszerint Perrie az Arsenal támadójával, Alex Oxlade-Chamberlainnel randizik. Ennek egyik alapja az volt, hogy ellátogatott egy novemberi meccsre, ahol a szemfülesek a VIP páholyban látták őt, ráadásul a fiú számára fenntartott helyen. Erről a magyar Nemzeti Sport is írt. Ezután még folytatták a találgatásokat: ugyan abban az évben az olasz X-Factorban lépett fel a Little Mix, piros szettet viseltek. Egyesek szerint ez az Arsenal miatt volt, mivel ez a csapat színe. Ekkor nyilatkozott egy névtelen ismerős is, aki elárulta, hogy Perrie és Alex kapcsolata még nagyon a kezdeti státuszban van, de érezhető közöttük a kémia.

2017-ben már többször kiszúrták őket kettesben vacsora közben, Perrie ekkor töltötte fel az első fotót a fiúról. Ezt később törölte, miután volt egy nyilvános veszekedésük egy londoni klub előtt. Februárban már egy szerelmes fotóval jelezte a világnak, hogy együtt vannak Alex-el. A Brits Awards-on is együtt jelentek meg.  Az ‘Alerrie’-ként emlegetett páros túl is esett első közös nyaralásán, melyet 2017. júniusában ejtettek meg St. Lucia szigetén. Perrie talán még sosem volt ennyire boldog és kiegyensúlyozott, mint Alex-el.

Amikor Alex a Liverpool-hoz igazolt, sokan támadták Perrie-t, miszerint ez miatta történt, ő csábította át a klubhoz. Ennek ellenére a lány folyamatosan megjelent a meccseken, hogy szurkoljon szerelmének. Ox súlyos sérülése után is mellette volt, támogatta amiben csak tudta. Bár remekül megvannak és szinte állandóan együtt is vannak, összeköltözésre és eljegyzésre sem került még sor.

Korábbi kapcsolatai:

Zayn Malik [2012.május – 2015.július]

 Perrie és Zayn az X-Factor élő adása alatt találkoztak, amikor a One Direction fellépett a JLS-el a 8.évadban. Már akkor összeboronálták őket, de mindketten tagadták a viszonyt. Perrie azokban az időkben szakított előző barátjával. 2012. májusában ismét szárnyra keltek a pletykák, mivel látták őket csókolózni Londonban. A hónap végén egy interjúban Zayn elismerte, hogy valóban egy párt alkotnak.

A páros nagyon jól kijött egymással, mindkettőjük családja megszerette a másikat, Instagram-on pedig bombázták a fanokat közös képekkel. Látszódott Perrie-n is, hogy felhőtlenül boldog. 2013. augusztusában Zayn megkérte Perrie kezét, majd jegyesként először a One Direction This Is Us világpremierjén mutatkoztak. Perrie anyukája erősítette meg a hírt, hogy eljegyezték lányát, Malik szóvivője pedig annyit árult el, hogy személyes a dolog.

2015-ben úgy érezték, hogy kapcsolatuk elég erős, ezért összeköltöztek. Március végén felreppent a hír, hogy az 1D turnéja alatt Zayn megcsalta Perrie-t, aki a hír hallatán egyből lelépett közös otthonukból. Később úgy tűnt, hogy megoldódott a helyzet, mivel elutaztak nyaralni közösen. Augusztusban hidegzuhanyként érte a rajongókat a hír, hogy Zayn kiadta az útját Perrie-nek, mégpedig SMS-ben. Ezt később tagadta, miszerint szereti és tiszteli Perrie-t annyira, hogy ilyet sosem tett volna vele. A szemtelen újságírók lépten-nyomon a szakításukról faggatták őt.

Perrie a 2016-os önéletrajzi könyvükben, az Our World-ben először és utoljára beszélt őszintén a szakításukról. Megerősítette, hogy igaz volt a hír, miszerint sms-ben szakított vele Zayn.


Adam Wright [2010.május vagy június – 2011.október]

Perrie és Adam még az X-Factor előtt jöttek össze. Összesen 18 hónapig alkottak egy párt. A fiú támogatta őt, amikor jelentkezett a műsorba. Ott volt vele a selejtezőn, és amikor Perrie négy igennel továbbjutott, a nyakába is ugrott örömében. A lányt még a szüleinek is bemutatta, akikhez gyakran jártak. Szerették őt. Elmondása szerint minden tökéletes volt,egészen a táborig. Onnantól kezdve számítja a törést a kapcsolatukban. Úgy érezte, hogy Pez nem foglalkozik már vele, fontosabb lett a karrierje. Hazatértekor nyugtatta Adam-et, hogy szereti, és nem fogja elhagyni. Miután visszatértek Londonba, maga Adam javasolta, hogy tartsanak szünetet. Később Perrie szakított vele.

Kibelezve érzem magam, elvesztettem a lányt, akit szerettem. De talán így a legjobb… Azt hittem, hogy fájni fog, amikor látom a TV-ben, de nem így történt. A Little Mix fantasztikus,és drukkolok nekik.

Akikkel hírbe hozták:

Dougie Poynter [2016]

Dougie a McFly tagja. Legutóbb azért hozták össze Perrie-vel, mert a 2016-os Glamour gálán igen sokat társalogtak, és szemmel láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. A találgatásokat tetőzte, hogy a két sztár még áprilisban bekövette egymást Instagram-on, ahol szívesen kedvelik a másik fotóját. Barátságuk nem most kezdődött, hiszen régebben is találkoztak már, illetve Dougie segít a lányok 4. albumán. Perrie viszont egy interjúban rácáfolt a hírekre:

Dougie egy szerethető srác és jó barátom, de csak haverok vagyunk

Claudimar Neto [2016]

Claudimar évek óta a Little Mix egyik táncosa, azon belül is Perrie táncostársa. 2016 februárjában együtt látták távozni őket Aaron születésnapi partijáról, karöltve. Mivel látszódik, hogy Perrie remekül érzi magát a társaságában, elindult a találgatás: vajon több van köztük puszta munkaviszonynál? Ezt a tényt csak erősítette a Valentin-napi bulin készült képek, amin Pez bújik a férfihoz. Perrie azonban rácáfolt: Claudimar csak a legjobb barátja.

Leon King [2015]

2015 decemberében Perrie egy modellel, Leon King-el sétálgatott Londonban. A pletyka hamar elkezdődött, amit sajnos egyik fél sem erősített meg. Az első képeken nem látszik, hogy nem édes kettesben voltak, hanem egy harmadik férfi is velük tartott. Így nem nevezhető randinak. Vagy ha igen, valamelyikőjük nem annak gondolta.

Luke Pasqualino [2016]

Luke a Muskétások színésze. Olasz származású. Perrie-vel 2016-ban ismerkedtek meg, és az első randevújuk az Aladdin c. musical előadása volt. A műsor után elmentek barátaikkal bulizni a Mahiki Clubba. Itt kapták lencsevégre a párost, amin egymást átkarolva láthatóak. Egy ismeretlen forrás is megszólalt ezzel kapcsolatban a Mirror-nak.

Ez volt az első randevújuk, de a dolgok jól alakulnak.

A párost először látták csókolózni Leigh-Anne 2016-os születésnapi buliján. Akkor úgy tűnt, minden rendben, és végre boldog lehet Perrie. Ám nem sokkal később egy közeli ismerősük mondta el, hogy kedvencünk kiadta útját Luke-nak, mivel a negyedik album miatt hihetetlenül elfoglalt lett.