WNCI 97.7 – fotók, egyéb videók

Sziasztok!

A nap végére újabb képeket kaptunk a lányokról, ugyanis a tegnapi nap folyamán ellátogattak a WNCI 97.7-hez, ahol egy rövid fellépést adtak a mixereknek, valamint a szerencsések fotózkodhattak is velük. A meet and greet-ről 19 fotót, magáról a fellépésről pedig 4 fotót tekinthettek meg. Sajnos videót egyelőre nem kaptunk még.

C6jkrDVWcAEd0Cn.jpg C6g50NyXAAEHug0.jpg C6jkrDXWYAEAlwW.jpg
09~137~0.jpg 13~112~0.jpg 03~197.jpg

Ezen kívül 2 újabb videót hoztam még. Az egyik nagyon érdekes, nem a lányok vannak benne, hanem Ed Sheeran népszerű brit énekes, aki bevallja, hogy eredetileg a ‘Shape Of You’ dalt a lányoknak kezdte írni, majd szóba jött Rihanna is, de végül rájött, hogy nagyon jó dal, így megtartotta magának. Én bízom benne, hogy a lányok egyszer feldolgozzák a dalt, kíváncsi vagyok, nekik hogyan állna.

A másik videó az ‘MTV’ által készült, a lányok arról beszélnek, hogy számukra nőnek lenni a legjobb dolog a világon. Szerintük a nők erősek, függetlenek, erőteljesek. Mesélnek még arról is, hogy olyan dalt akartak mindig, amit hogyha meghallgatnak, akkor jól érzik magukat tőle. Valamint Jesy elmesélte, hogy szerinte fontos az önbizalom növelése is, ugyanis manapság mindenhol a tökéletes testet látjuk/halljuk. De a bandában mindegyik lánynak más és más a teste, így mindenki tud velük azonosulni. Tudják, hogy nem tökéletesek, de magabiztosak és ez számít.

Leave a comment