Tegnapi napjuk összefoglalója

Tegnap teljesen váratlanul több rádióállomáson is megjelentek promózni a “Woman Like Me” dalukat. Jártak a Heat Rádiónál is, ahol elmondták, hogy 7 éve nagy álmuk volt az, hogy együtt dolgozzanak Nicki Minaj-al. A klipjükről annyit említettek, hogy “divatos” lesz, már csak a ruháikat tekintve is. Az X-Factorról is beszéltek, a műsorvezető megkérdezte tőlük, mint mondanának az akkori önmaguknak, Perrie ugyanazt válaszolta, mint a tegnap lefordított interjúban. Az új albumról részletesen nem beszélhettek még, így ez a rész rövidre is sikerült. A 8 perces interjún kívül pár képet is kaptunk róluk.

ePzLPJotSqU.jpg JpLYeltmrnI.jpg KmlmwErMWOI.jpg tMvteqZtCIU.jpg

Az útjuk utána a KISS Fm-hez vezetett, innen sajnos jelenleg csak képekkel szolgálhatok. Mindannyian gyönyörűek voltak, ezek a szettek remekül álltak nekik. A képek vízjelesen kerültek fel az internetre, amint megjelennek HQ-ban, feltöltjük nektek!

DpOvTEDX4AAyau_.jpg DpOvTEEXcAA__ub.jpg DpOw-C2WwAAVTpX.jpg DpOw-C5XgAI8XNC.jpg
Este már hivatalosak is voltak egy rendezvényre, az Attitude Awards-ra, ám ide csak Leigh-Anne és Jade mentek el. Nem véletlenül jelentek meg, mivel a Little Mix kapta idén a tiszteletdíjat, amiért ennyire kiállnak a melegek jogaiért. A díjat nagyon fontosnak érzik, hiszen valóban arra törekednek, hogy az LGBT mellett összefogjanak. A köszönő beszédüket a telefonjukról olvasták fel. Folyamatosan tapsolták őket, a végén pedig egy édes Leighade pillanatot is láthattunk. Erre az alkalomra Jade egy csillogó szürke összeállítást választott, Leigh pedig neoncsíkos miniruhát húzott fel. A rendezvény belső részén összefutottak Mollie King-el és Jess Glynne-l is, aki például a Woman Like Me c. dalukat is írta.

DpP_S0pW4AEnFv_.jpg DpRDcWZWkAAZ1m1.jpg hxWeOltU_YE.jpg n6nAKlt0ACY.jpg

Megjelenések > 2018 > Október 11. – Interjú a Heat Rádiónál, London
Megjelenések > 2018 > Október 11. – Interjú a KISS Fm-nél, London
Megjelenések > 2018 > Október 11. – Jade és Leigh-Anne az Attitude Awards-on