Amszterdamban jártak

Sziasztok Mixerek!

Először is sajnáljuk a kimaradást, nem éppen így terveztük, hiszen volt hír róluk. Engem sajnos megint ledöntött a lábamról ez a fránya lázzal és köhögéssel járó betegség, de már kilábalófélben vagyok, így elhoztam nektek az amszterdami összefoglalót!

Még 14-én utaztak a holland fővárosba, ahol egy titkos rajongói rendezvényen vettek részt. Karaokeztak is a jelenlévőkkel, majd fotózásra is sor került. Az egészet egy hajón tartották, azaz utazhattak kicsit az Amstel folyón.

Du0H1XdWsAArZhl.jpg Du0JuiuWsAElzjM.jpg Du0JuiyXcAUgfnc.jpg DuymKjKWoAEEOVR.jpg
Ha már a városban voltak, az 538 stábja egy különleges interjút készített velük. Kettészedték a csapatot, Jesy & Jade és Perrie & Leigh-Anne párosokra. Lejátszottak nekik különböző új dalokat, és ezekről kellett beszélniük. Köztük volt Avril Lavigne újdonsága, aki Twitteren megosztotta a lányokról készült felvételt, és aranyosnak titulálta a véleményüket. Ezután a rádióban is adtak egy rövid interjút, a műsorvezető a bakancslistájukról faggatta őket, amin szerepel egy világturné, Jesy-nek egy igazán ötletes és rémisztő Halloween jelmez is az álma. Az RTL Boulevardnak is adtak egy rövidebb interjút.

  • Elmondták, hogy az albumnál a fő céljuk a nők szerepének megerősítése volt, és olyan dolgok, amikről korábban nem írtak
  • Imádták Nicki Minajt, hiszen 7 éve vártak a közös munkára
  • Ronnie Flex-ről is beszéltek, szerintük őrült, de imádják
  • Boldogok, amiért Hollandiában platinalemez lett a Reggaetón Lento (remix), 160 000 példányban értékesítették

Du4xGipXQAAAEee.jpg Du4xGkZX4AEzeXH.jpg  

Megjelenések > 2018 > December 14. – Rajongói rendezvényen, Amszterdam
Megjelenések > 2018 > December 14. – 538 interjú, Amszterdam