Újabb nyaralásos képek

Korábban beszámoltam már arról, hogy Perrie és Leigh-Anne is nyaral a párjukkal és barátaikkal. Most kiderült, hogy Jesy sem ül otthon, hanem Chris-el együtt Barcelonába utaztak el. A párost akkor kapták lencsevégre, amikor a parton beültek ebédelni, utána elmentek egy fagyira, majd leültek és nézelődtek. Jesy egy Calvin Klein topban és egy magasított derekú farmerben volt látható, igencsak kevés sminkkel. Úgy néz ki, valóban rápihennek a Bounce Back promójára.

mOppcSMt9hU.jpg 53jRP65WZYQ.jpg sITE5OirBaE.jpg 4qyKY11JsuU.jpg
Aznap Perrie és a társasága sem unatkozott, ők Ibizán élvezik a napsütést. Úgy döntöttek, hogy kis időre mellőzik a jachtot, és elmentek sétálni egyet. Erre az alkalomra szerintem Perrie nagyon csinos szettet választott, egyszerűen tökéletesen állt neki. Sajnos róluk igen kevés fotó jelent meg.

3XQAJiMAAlE.jpg tZNYNkThYqc.jpg 109965975_002.jpg 3nqI1suwbOM.jpg
Leigh-Anne-ék is pont aznap jelentek meg Míkonoszon, hogy kicsit körbejárják a szigetet. A lesifotósok persze itt sem veszítették őket egy percre sem szem elől. Ő a saját kollekciójából választott magának bikinit, ebben jelent meg, plusz egy fehér rövidnadrágot vett még fel.

bgTnEjmI4GM.jpg bKuDinmZic4.jpg LVZhc_nj07E.jpg k4xKq30kfqw.jpg

Paparazzi fotók > 2019 > Június 06 – Jesy és Chris Barcelonában, Spanyolország
Paparazzi fotók > 2019 > Június 06 – Perrie a barátaival Ibizán, Spanyolország
Paparazzi fotók > 2019 > Június 06 – Leigh-Anne a barátaival Míkonoszon, Görögország