Perrie a James Milner Foundation Ball-on

December elsején, vasárnap este rendezték meg Manchesterben a James Milner Foundation Ball-t. James a Liverpool FC egyik focistája, az alapítvány pedig az ő nevéhez fűződik, amely már több éve működik. Célja, hogy a brit rászoruló fiatalokat sportolásra és egészséges életre késztesse, ebben pedig pénzügyileg támogatják is őket. A tegnap esti gálára a Liverpool tagjai is hivatalosak voltak, így Alex is, akit szerelme, Perrie kísért el. A Little Mix üdvöskéje egy gyönyörű, oldalt felsliccelt fekete Suzanne Neville estélyit viselt. A paparazziknak sikerült megörökíteniük a páros érkezését. Sajnos a gála belső részéről hivatalos képek nem érkeztek, de pár rajongó elcsípte bent Perrie-t. Az este folyamán egyébként 1 millió fontot gyűjtöttek össze!

0_James-Milner-charity-ball-Event-City-Manchester-December-1-2019.jpg 0_pcs-perrie-edwards-4q.jpg 0_Perrie-Edwards-at-The-James-Milner-Foundation-Charity-Ball.jpg PRI_103767134.jpg
EKu6zJHXUAImNMn.jpg EKyj8hCX0AAjHTN.jpg EKv0MqWXsAAjCBJ.jpg 

Ne feledjétek: ma este 8-kor érkezik a “One I’ve Been Missing” videóklipje! Érdemes lesz figyelni az oldalt és a csapat Youtube fiókját!